Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćszukajaca

Wrozka Ola, kartyklasyczne

Polecane posty

Gość gośćszukajaca

Hej, jest tutaj ktos moze ze starego topiku biala magia????????? Macie moze kontakt z wrozka Ola? Czy ona jeszcze dziala i odpisuje na wiadomosci? Bardzo pilnie potrzebuje sie z nia skontaktowac, tyle dobrych opinii przeczytalam i swego czasu tez znalam kilka osob, ktorym rytualy zadzialaly. POMOCY!!!

Gość gośćszukajaca
i czemu wogole usunieta temat biala magia?

Gość gość
Chodzi o Olę kartyklasyczne@vp.pl? Jeżeli tak to odpisuje, ale z dużym opóźnieniem. Ja czekałam na odpowiedź prawie 3 tygodnie ostatnio. Nie wiem czy przyjmuje nowe osoby, ja jestem starą klientką. Kiedyś jej rytuał mi zadziałał, teraz chciałam tylko postawić karty.

Gość gośćszukajaca
Tak chodzi o ta Ole, kurcze tak mi zalezy :( To bardzo wazna dla mnie sprawa. Wczesniej korzystalam z innej osoby ale wyszla porazka. Z tego co czytalam to tylko pani Ola jest godna zaufania i autentyczna. A moze spytasz jej czy przyjmuje nowych klientow?? Moze tobie zechce odpowiedziec? bylabym wdzieczna

Gość gość
Mogę spytać :) Ale jak mówiłam, sama długo czekałam na odpowiedź.

Gość gośćszukajaca
dzieki!!!

Gość gość
Pani Ola aktualnie wykonuje wróżby i rytuały :)

Gość gość
czy ktoś robił rytuał u Pani Oli w ostatnim czasie??

Gość gość
Ma któraś z Was kontakt z Panią Olą? kartyklasyczne@vp.pl, pol roku temu Milan z nią kontakt a teraz potrzebuje pomocy w innej sprawie. Gdy próbuje wyslac mail wyskakuje mi zwrotny mailer deamon, iż wiadomosc nie została dostarczona. Wcześniej sie to nie pojawiło. Próbowałam juz z dwóch rożnych maili i na o2 i na So. Ktoś pomoże?

Gość Iga79
Najlepszą wróżkę znalazłam czytając jej artykuł w lokalnej gazecie. Bardzo mnie zainspirował. Zadzwoniłam i byłam zszokowana jej wiedzą na temat mojego życia i przyszłości. Od pewnego czasu ta Pani jest w internecie na stronie http://wrozkagauri.pl

Gość gość
NO wow, w ogole nie widac ze reklama. Zmiencie styl bo widac z daleka te nachalne promocje

Gość gość
ona tylko wrózy z kart?

Gość gość
Nie dziwię się, że poleciłaś Panią Grażynę z http://wrozkagauri.pl Sama zadzwoniłam i jestem pod wrażeniem jej wiedzy ezoterycznej, przytoczyła takie fakty z mojego życia o których wiem tylko ja. Jest niesamowita!

Gość gość
Dzięki za adres do Pani http://wrozkagauri.pl po raz pierwszy jestem zadowolona z usług jakiejś wróżki telefonicznej. Widać po niej, że chce pomóc inne to myślały tylko o kasie.

Gość gość
Wybaczcie za chamską reklamę, ale postanowiłam spróbować swoich sił :) Tarotem zajmuję się od ponad 20 lat, do tej pory wróżyłam tylko znajomym, byli raczej zadowoleni z efektów więc pojawił się pomysł, by napisać tutaj :) ogólnie - wróżba do 4 pytań 20 zł, więc myślę, że cena spoko, a i dla mnie możliwość dalszej nauki "w praktyce". Będę też wdzięczna za jakieś rady, podpowiedzi. Zapraszam: godofrainbow@o2.pl