Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zawalilem?

Polecane posty

Gość gość
ok zawalilem. ale konkretnie co mam zrobic

Gość gość
poradzcie

Gość gość
Pojedź do niej i zabierz ją na spacer lub do pijalni czekolady np a wcześniej ją przeproś i podaj kwiatka ładnego i przeproś i powiedz, że miałeś przed świętami mnóstwo pracy itp itd Kobiety lubią takie niespodzianki a widocznie pomyślała, że się nią bawisz lub że nie wpadła Ci w oko bo facetowi jak zależy na nowo poznanej dziewczynie to lata za nią i zawsze znajdzie czas się z nią spotkać i mają ze sobą kontakt

Gość gość
Widocznie dziewczyna już jest za duża na takie gierki z Twojej strony bo ja się dawałam olewać tak w wieku 16-17

Gość gość
Czyli powinienem za nią lataćtak? bardzo mi sie podoba ale ja tak nie umiem non stop Sms-y i spotkania. Dzięki za radę ale ja nie wiem gdzie mieszka bo widzieliśmy sie raz

Gość gość
To jest miłe jak facet się stara z początku bo kobieta czuje się atrakcyjna... Nie musisz pisać ciągle sms i dzwonić bo np pracujesz ale np z rana wysłać miłego sms-a jak się spało albo zagadać jak macie facebooka (ale wtedy kiedy jest dostępna)? czy cokolwiek... I, żebyś chciał się spotykać, i jak się umawiacie to nie odmawiać spotkań!! Jeśli masz auto to np łatwiej jest bo podjedziesz po nią i zrobisz jej niespodziankę i zabierz gdzieś gdzie np jest zamek na spacer, czy nawet u siebie w mieście po parku, na kawę i patrzeć wzrokiem zakochanym ;)