Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chodzicie na

Polecane posty

Gość gość

striptiz meski? lub bylyscie kiedys choc raz???

Gość gość
Bylam. Na panienskim. Nie kreci mnie to. Wydepilowany,wysmarowany jakims olejem c**ek... Wole normalnych facetow.

Gość gość
byłam,ale tak jak poprzedniczka nie kręcą mnie tego typu faceci. nic fajnego.

Gość gość
Nie byłam i bym w życiu nie poszła oni są obrzydliwi, obleśni tacy oślizgli. Jeszcze w żadnym programie tv filmie z takimi ekscesami nie widziałam faceta w tym zawodzie, który by miał cokolwiek wspólnego z facetem który mnie podnieca. I te stringi na du*pie rany !!

Gość gość
Mnie też nie kręcą, wręcz obrzydzają. Niestety dużo lasek -tępaków na takich kolesi leci i dają im d/u/p/y po 15 minutach rozmowy. I tylko utwierdzają takich gogusiów w przekonaniu, że są ósmym cudem świata.

Gość gość
byłam kiedys w klubie na dzien kobiet i własnie dla pań była atrakcja - striptiz męski. Mężczyźni średni, nawet mogłabym powiedzieć, że z gorszej półki. Czułam obrzydzenie i wstyd jak widziałam jak te wszystkie lambadziary stały pod sceną z wywieszonym ozorem. A najgorsze jest to, że striptizer wybierał sobie z tłumu laskę, sadzał ją na krześle i zakrył się jakaś szmatą, tak że tylko ona widziała jego falusa i go macała.... bez komentarza