Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najprzystojniejsi faceci to Niemcy !

Polecane posty

Gość gość
Moja jak moja, ale twoja to musiała wyjątkowa byc kurfa i dopodajka, skoro w świat taka szmaciuge posłała, z takimi wartościami, a raczej ich brakiem.

Gość gość
Niemcy są przystojni,tacy skoczkowie narciarscy na przykład. Obecnie skaczący i ci dawni,Sven Hannavald i Martin Schmitt.Ładnie się prezentują niektórzy piłkarze i trener.Ten Sebastian z formuły 1 też nie straszy,albo aktor Til Schweiger i wielu innych w rożnym wieku.A Polacy,czym starsi,tym bardziej brzuchaci i szczerbaci.

Gość gość
Ojojoj nawet porządnie odszczekać nie potrafisz ciulu.

Gość gość
Ciul to cie zrobil emigracyjny smieciu, dlatego tak w hitlerowskich ryjach gustujesz.

Gość gość
Ona gustuje w niemieckich ryjach, a jego czlonek rozbolał od onanizowania się.

Gość gość
Najprzystojniejsi na swiecie!

Gość gość
Najlepsi sa Polacy. Taki Kamil Stoch na Olimpiadzie jak odbierał złoty medal, to wyglądał jak młody bóg z Olimpu. Mniam

Gość gość
Polacy porazka

Gość gość
No jeśli jest sie lumpiarskim pasztecikiem z Polski, który wcześniej tylko z polskimi lumpami sie zadawał, to teraz nawet faceci o typowych hitlerowskich ryjach, sa niczym herosi.

Gość gość
Austriacy <:P

Gość gość
Moze nie najprzystojniejsi ale niektorzy niczego sobie. Nawet najbrzydszy niemiec jakiego kiedykolwiek spotkałam był ładniejszy od polaczka z okrąglym buraczanym łebkiem. Takie fakty.

Gość gość
O fakt te wielkie polskie łby są nie do zaakceptowania. Na szczęście trochę elity się ostało w narodzie, nie wszystkich hitlerowcy i komuniści wybili. Prawdziwa Polka nie da się zapłodnić sowieckiemu pomiotowi z gębą jak księżyc w pełni. O materiał genetyczny trzeba dbać. Dla odświeżenia tegoż dobrze jest czasem mocno różniącego się osobnika dopuścić ale to już wedle gustu pani, obowiązku nie ma. Choć trzeba przyznać, że i zdrowie, inteligencja i uroda dopisuje owocom związków mieszanych.

Gość gość
przypominam, że szerzenie rasizmu, a to wyczynia gość z 09:57 jest w Polsce karalne. Namierzenie cię po IP, które tu zostawiasz nie będzie trudne.

Gość gość
Dokladnie !! nawet taki brzydki niemiec jest ladniejszy od polaczka hahahaha to ci sie udalo :))

Gość gość
Ja mam trochę niemieckiej krwi w sobie i dzięki temu w naszej rodzinie nie królują buraczane łby.

Gość gość
polskie kurefki są najlepsze. Śmieją się z nich Niemcy, Anglicy, Szkoci, Portugalczycy i pół Afryki, a te dalej chcą im fiuty ciągnąć.

Gość gość
Prawda boli. A teraz rąbnij swym ogromnym buraczanym łbem w ścianę. Zrób ludzkości przysługę.

Gość gość
Jaka prawda? To ze jestescie największymi szmatami w Europie, to wie nawet dziecko mieszkające w Kirgistanie. Nie musicie tego nam tutaj na tym forum udowadniać.

Gość gość
opanuj sie glupi pusty czlowieku ze nam sie bardziej z urody podobaja niemcy to jest cos zlego hahaha :D no trudno.. okrągłe łby nie sa ladne :P

Gość gość
Wam, czyli komu? Tylko szmatom i kurfom mogą się podobać potomkowie morderców ich dziadków. Zresztą to, że cała Europa i pol Afryki się z was smieje, to czysta prawda. Każdy Polak I wiele Polek, to potwierdzi. Jesteście najgłupsze lachudry w całej Europie.

Gość Polka na emigracji
Dokładnie jak wyżej. Największe łachudry w całej Europie, to Polki. Czasami, to wstydzę się, że mówią tym samym językiem co ja.

Gość gość
gdzie wy tych pieknych Niemcow widzicie co ??? :-O ja mieszkam w DE ponad 20 lat i widze na codzien rodowitych szkopow :-O niech mi nikt nie mowi, ze sa urodziwi :-O typowy niemiecki wyglada faceta to : kartoflany nos male, lekko skosne oczka i straaasznie szeroka szczeka z konskimi, wielkimi zebami lekko rudawe wlosy albo calkiem jasne :-O mieszkam w polnocnych Niemiec i widze ich germanskia urode dzien w dzien :-O a baby??? Matko maszkary :-O grube, szerkie ktrotkie wlosy obwoiazkowo takie same szerokie ryje i ktrotkie, kartoflane nosy do tego wielkie zeby i swinskie oczka zero kobiecosci a ubieraja sie jak ostatnie chlopczyce :-O precz mi z Niemcami :-O w zyciu juz bym z Niemcem nie chciala byc. jak juz przystojny to zapwene nie rodowity szkop za wieki wiekow tylko moze ma jakies inne korzenie. moim najprzystojniejszym facetem byl Hiszpan i za niego wyszlam za maz. Niemcy to po za tym wulgarne, ordynarne brudasy :-O w lozku zboczeni i nudni a won :-O.

Gość gość
No i? Znajome też myślą że jestes łatwa? Czy ty jestes ta jedyna świeta a reszta to łatwe poleczki? Ludzie są różni. Ja nie znam żadnych imprezowiczek, łatwych panien i za nikogo mi nie wstyd. W moim towarzystwie sa dziewczyny które umieja uzywać mózg i wszyscy wszystkich szanują. Co cię obchodzi co robi obca laska? Faceta nie masz i cos cie swędzi? Wrzuc na luz. A tego niewyzytego pacana z góry jedynie mozna poprosic żeby pobawil się swoim flaczkiem, może pomoże.

Gość gość
Niemcy sa bardzo przystojni i nie gadac glupot!!! maja mocne rysy twarze i to jest takie ahhh :P a polacy ??? faktycznie leb pyra niski wzrost zaniedbany ;/

Ale lecisz stereotypami..U nas właśnie jest na odwrót są faceci którzy cały czas uprawiają sport i mocno dbają o siebie ; )) jeśli chodzi o Niemców są zdecydowanie gorsi i mają takie typowe szwabskie te twarze..Byłam w DE i mało tam widziałam jakiś fajnych menów..

Gość gość
Niemcy sa okropni. Ty musisz byc naprawde jakas brzydka i zdesperowana, ze tak na tym forum ich zachwalsz. Byłaś kiedyś na polskiej dyskotece? Pewnie nie, bo sie wstydziłas swojej urody. Przecież wiadomo, ze normalny, zaradny polski facet nie włóczy sie po obcych krajach, tylko w PL sobie radzi. Na emigracji jak patrzę na Polakow, to tak jakby jakas sama wieś wyjechała, a jak przyjeżdżam do PL i ide do jakiegoś klubu, to oczom nie wierze. Oczywiście mam na musli klub a nie budkę z piwem. Polacy tez sa fajni mniam.

Gość gość
Największe szmaty Europy to Polki. Kazdy Europejczyk, to potwierdzi. Nie ma większych kuref niz pasztety znad Wisły, z dużymi nosami, małymi cyckami, wielkimi dopami i oponami na brzuchu. Jeszcze te ich kuse kurteczki, dżinsy i kozaczki z świńskiej skory, a na ryju tona maskującej pryszcze i krwiaki tapety. Bleeeeeeee

Gość gość
to sobie bierz ochydnego polaka :P

Gość gość
Polczyny mają długie nosy i walą je Timory.