Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asiabasia

Czy to jednak ciąża ?

Polecane posty

Gość Asiabasia

Witam Drogie Panie, Szukam pomocy już na forum bo nie wiem co myśleć. Może opowiem krótko. Staramy się z narzeczonym o maleństwo, cykle mam już od 7 miesięcy idealnie co 28 dni, przytulanie było w 14 i 15 dniu cyklu. Miesiączkę powinna dostać 02.04 ( czwartek) jednak do dzisiaj jej nie ma. Wiem wiem że póki co to żadne wielkie opóźnienie ale przez ostatnie miesiące było idealnie co do dnia. Z wielką nadzieją zrobiłam test po południu w dzień spodziewanej miesiączki. Niestety wyszedł negatywny. Nie badam cyklu od początku jednak przez ostatni tydzień temperatura jest na poziomie 37 stopni a szyjka macicy jest wysoko i twarda. Piersi mam powiększone, jedyną różnicą jest ich ból. Teraz czuję tylko delikatny ból przy dotyku, gdzie normalnie nie mogłam ich dotknąć ponieważ były takie wrażliwe. Co myślicie na ten temat ? Jest jeszcze szansa na ciąże ? Dopiero zaczynamy starania i stąd pierwsze rozczarowanie. Z góry dziękuje za odp.

Gość gość
zrób kolejny test rano.

Gość gość
To raczej nie jest ciąża.

Gość gość
mi test pozytywny wyszedl dopiero kilka dni po spodziewanej miesiaczce wiec jest szansa :)

Gość asiabasia
Miesiączki cały czas nie mam, mój narzeczony zauważył że zmieniły się moje piersi, są większe ale w ogóle nie bolą. Kolejny test zrobię za kilka dni rano. Dam znać co z tego wyszło :) Pozdrawiam