Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problemy z oddychaniem, ucisk w gardle

Polecane posty

Gość gość

Problemy z oddychaniem mam już od kilku lat. Pojawiaja się na kilka dni. Wracają różnie, po kilku tygodniach a nawet miesiącach. Do tego ostatnio doszedł denerwujący ucisk w gardle, jakby ktoś zaciskał dłonie na mojej szyi, i chwilowa suchość - nie mogę przełknąć śliny. Kiedyś lekarz stwierdził że to nerwica nie wysyłając mnie nawet na żadne badania by wykluczyć inne choroby. Owszem, Jestem osobą nerwową ale problemy te pojawiają się również w spokojniejszych okresach. Czy ktoś tak ma/miał?

Gość gość
Tak, i potwierdzam słowa lekarza - nerwica. Nerwica to choroba, która potrafi pojawić się bez żadnych przyczyn - nie musi to być nerwowy okres, stresowa sytuacja czy coś. Wystarczy, że nie zawsze jesteś oceanem spokoju, a już masz predyspozycje do nerwicy. Problemy z oddychaniem to też tylko jeden z objawów. Mogą się też pojawić bóle wszelkiego rodzaju - mięśnie, głowa, brzuch, dosłownie wszystko. Zaopatrz się w jakieś tabletki uspokajające, typu Nervoton czy tam Deprim, herbatki uspokajające, zrelaksuj się, a zobaczysz - minie.

Gość Jneijekzielarz2
Ja osobiście polecam ziołolecznictwo na przykład mieszanki ziołowe z tej strony http://zielarzradzi.pl/ nie są drogie a działają