Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciąży ze starszym szefem. On o tym nie wie.

Polecane posty

Gość gość

Ja 26 lat, on 50. Kilka przypadkowych stosunków, ciąża. On o niej nie wie, ja nie wiem co robić... Szukam porady...

Gość gość
przypadkowych stosunkow?? :O

Gość gość
Tzn. nie jesteśmy razem, więc uważam je za "przypadkowe". Może źle to ujęłam, w tym czasie oczywiście nie sypiałam z nikim innym.

Gość gość
ale chcesz usunac czy urodzic?

Gość gość
Nie wiem :( Zawsze wydawało mi się, że chciałabym się "pozbyć" wpadki... Teraz nie wiem co zrobić... Absolutnie nie chce go naciągać na kasę czy szantażować. To bardzo dobry człowiek. Ale jakby zareagował na coś takiego? Boję się... On ma już dorosłą córkę i syna.

Gość gość
ktory to tydzien ciazy?chyba i tak nie masz wyjscia i musisz mu powiedziec

Gość gość
Porady?jestes zwyczajna dupodaja i kretynka. Madra kobieta uzywa ANTYKONCEPCJI bo w razie wpadki to na niej sie odbija, to ona musi chodzic w ciazy, urodzic i zajmowac sie bo facet moze sie nie poczuwac. A idiotki mysla tylko o przyjemnoscoach a potem sranie zalem na forum " pomocy! Jestem w ciazy". Moze usun jak masz usunac. Dziecko nie bedzie mialo czegos o mozgu ameby za matke. Wyskrobiesz d**e poczujesz sie lepiej ale tego ze jestes glupia nic nie zmieni.

Gość gość
Przyznaj ze nadstawilas sie bo to szef, zwyklemu szarakowi bys nie dala. Luksusowa k***wka.

Gość gość
a kim jest ten facet? kto to w ogole jest? pracujecie razem? kolega ojca? poznaliscie sie przez neta czy skad go znasz w ogole?

Gość gość
6 tydzień. To mój szef tzn. taki szef przyjaciel. Boję się, że jak mu powiem to dostanie zawału, kompletnie nie wiem jak może zareagować :/ Dowiedziałam się 2 dni temu i mam taki mętlik :/

Gość gość
Jestes OB LES NA. Na takiego starego pryka poleciec, widac ze to dla kasy. Na zwyklego 50 letniego robotnika fabryki nawet bys nie spojrzala twierdzac ze za stary :D ale kasiasty czemu nie...kobiety to takie bezmozgie materialistki, caly ten swiat stoi na pieniadzu. Gdyby wycofac pieniadze jako system platniczy, a wprowadzic handel wymienny to polowa ludzkosci by sie poobwieszala na drzewach bo stracilaby sens zycia. A wracajac do Ciebie- nie masz godnosci za grosz. Klasy z reszta tez nie. Widocznie zaplanowalas ta wpadke skoro tak sie boisz reakcji. Osoba ktora naprawde wpadla tsk sie nie boi bo wie ze nie miala wplywu.