Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mały Joe

Małe przyrodzenie. Co zrobić?

Polecane posty

Gość Mały Joe

Moja męskość mierzy zaledwie 14cm długości i 14cm obwodu. Mam małego, ale lekko grubawego, a co gorsza kiedy nie jest w zwodzie wygląda jakby miał 4cm długości. Fakt noszę slipy, więc jest bardziej zwinięty. Nie mam szans w dzisiejszych czasach, gdzie wszyscy piszą o 18-20cm maczugach. Ile wynosi średnia europejska?

Gość gość
Masz przeciętnego k****a. To przeciętny rozmiar. 18-20 cm bardzo mało kto ma takiego.

Gość gość
żyć po prostu żyć i nie robić z pierdół tragedii :)

Gość gość
ja pitolę, co chwile: mam małego, nie zadowolę żadnej panny. Przestań, masz normalnego, grubego, który daje dużo przyjemności kobietom. Przeczytaj sobie topik czy każdej kobiecie podoba się długi penis, czy coś takiego. Tam też facet miał problem. Uwierz w siebie!

Gość gość
aha i moim zdaniem zbyt nisko oceniasz kobiety :) One naprawdę aż tak bardzo nie zwracają uwagi na rozmiar, naprawdę :) powinny się na ciebie obrazić :)

Gość gość
Na rozmiar penisa to zwaracaja uwage same szmaty i s****wa. Normalna kobieta nie zwraca na cos takiego uwagi. Dla takiego kobiety liczy sie technika a nie gabaryty.

Gość Mały Joe
Jedna dziewczyna raz mi powiedziała, że 14cm mogę co najwyżej gimnazjalistkę zaspokoić D: , ale nie kobietę.

Gość gość
obciac

Gość gość
Jedna dziewczyna nie czyni zasady :) zresztą no głupia po prostu

Gość gość
A niby czym rozni sie gimnazjalistka od np 25 letniej dziewczyny. ale glupota. Zal takich tępych ludzi.

Gość gość
Gimnazjalistka to wciąż dziecko, które rośnie. Nie nazwałbym gimnazjalistki kobietą, a raczej dziewczyną.

Gość gośćasdfg
Z perspektywy starszego faceta powiem wam jedno. Macie nasrane we łbach. Z 80% facetów ma w przedziale 12-15 cm a wy robicie tragedię. Jak już takiego ptaka pokażecie pannie, to ona nawet nie zauważy, że to nie 20 cm, ale koleżance powie z jakim gigantem się pieprzyła.