Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Akejsza

Plamienie od 16 dni . . .

Polecane posty

Gość Akejsza

Witam, mam problem, być może któraś z Was miała podobnie i mi doradzi.. Otóż sprawa wygląda następująco: Mam 20 lat i zawsze miałam regularne miesiączki, cykl zawsze trwał 28 dni, brałam tabletki antykoncepcyjne i chciałam raz przesunąć nimi okres bo jak na złość wypadał na walentynki. Zrobilam to jak należy. Oczywiście współżyłam z chłopakiem. 7 dni po ostatnim stosunku odstawiłam tabletki bo on wyjeżdżał na dłuższy czas. Dla pewnosci zrobilam test ciażowy i wyszedł negatywny. 2 dni po odstawieniu tabletek dostalam okres i trwal on 3 dni chociaz zawsze trwal 4-5, ale wygladal normalnie wiec nie przejelam sie tym zbytnio bo jak zawsze pierwszego dnia bolal mnie brzuch. W marcu wybralam sie 2 razy na rolki i musialam z nich zrezygnowac bo nagle zaczynalo mi sie robic słabo i rytm bicia serca byl przyspieszony i nierowny, po chwili oczywiscie to mijalo. Niespodziewanie w 20 dniu cyklu dostalam okres co mnie zaniepokoilo bo o tydzien wczesniej dostalam. Moim zdaniem to nie bylo wywolane stresem bo mialam tylko probne matury, ktorymi az tak sie nie stresowalam przesadnie. Nie byloby to az tak niepokojace gdyby plamienie trwalo tylko 4 dni a nie az 16. . . Ja dopiero we wtorek do ginekologa ide^^ Dziewczyny jak myślicie, co może być tutaj grane z tym plamieniem?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować