Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet zaczął mnie totalnie olewać :( Co robić?

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś nie było dnia/wieczoru bez godzinnych rozmów, nawet do późnej nocy... Teraz ma na mnie wyrąbane, kolejny cały dzień się nie odzywa, a pewnie wczoraj gdybym ja nie napisała, to on też nie, a i tak odpowiadał na odczepnego. Są święta, a mi jest tak cholernie przykro :( Czy to początek końca, gdy facet zaczyna tak się zachowywać? Co robić, gdy facet tak olewa?

Gość gość
podwojnie olewac :D

Gość oszkaa
Tak to koniec

Gość gość
olewaj go też. Jak do Ciebie się odezwie w końcu to mu powiedz, że akurat jesteś zajęta i niech zadzwoni w późniejszym terminie. Jak będziesz się narzucac, to on będzie uciekał i olewał bardziej ...

Gość gość
Ja mu się właśnie nigdy nie narzucałam, nie "wypisywałam" za nim i nie zamierzam tego robić. Wczoraj próbowałam złapać z nim kontakt, to odpisywał na odczepnego, już więcej nie będę próbować.. Może mu się znudziłam, może potrzebuje takiego braku kontaktu przez jakiś czas? Może musi zatęsknić?

Gość Beruthiel
też go olać.

Gość gość
Witaj w klubie, mam podobna sytuacje :( po prostu nie pisz do niego. Nie obrazaj sie, badz mila, odpisuj tylko wtedy kiedy on sie odezwie. Jesli nie zateskni przez dluzszy czas i nie bedzie szukal kontaktu, to niestety nie bedzie dobry znak, czyli tak jak piszesz prawdopodobnie poczatek konca. Ale pomysl tez w inny sposob, okres przefswiateczny, moze nie mial czasu, pomagal w domu, chcial odpoczac, niekoniecznie musi byc tak ze on cie olewa. Poza tym prawda jest taka ze na poczatku zwiazku zawsze chce sie przebywac, rozmawiac z ta druga osoba non stop, jest zaciekawienie, motylki w brzuchu, chec poznania.. Pozniej to wszystko powszednieje, moze u was wladnie wkradla sie monotonnia?

Gość gość
Gościu z 22:43 Dziękuję I mam nadzieję że w Twojej sytuacji się wszystko ułoży :) I w mojej..

Gość gość
Tez mam taka nadzieje:) trzymaj sie:)

Gość gość84
No to teraz masz okazję zobaczyć jak to jest być olewanym. Miliony kobiet robią tak na co dzień i uważają, że wszystko jest ok. Poza tym... czy wczesniej inicjatywa wychodziła z obu stron czy z (głownie) jego? Wyciągnij z tego wnioski na przyszłość.