Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nana232

ciągłe łzy przez chłopaka...

Polecane posty

Gość nana232

Dziś dzień moich urodzin. Mój chłopak wysłał mi smsa o treści : hej widzimy się dzisiaj ? Umówiliśmy się, wyszliśmy na krótki spacer, złożył mi życzenia i oznajmił, ze nie ma nic dla mnie poniewaz nie miał czasu nic kupić ale, że jeszcze mi coś kupi( taaa). Zrobiło mi się bardzo przykro. Nie jestem materialistką ale miło by było gdyby dał mi chociaż cos symbolicznie. Sama na jego urodziny zamówiłam prezent z zagranicy. Do tego wszystkiego przyjechał do mnie w dresach a wie, że nie lubię gdy je zakłada. Ciągle mi powtarza, że mnie kocha i jestem dla niego najważniejsza lecz po czynach tego nie widać. Co o tym sądzić ? Czy wszyscy faceci nie rozumieją potrzeb kobiet ? Za duzo wymagam ?

Gość gość
Ciesz sie tym co masz. Spotkal sie z toba, obiecal prezent, napewno tez mu bylo glupio ze nic ci nie kupil, moze nie mial pieniedzy. Nie masz powodu zeby plakac

nana wszystkiego najlepszego z okazji urodzin a z drugiej strony jak ktos ma urodziny to prezent sie kupuje wczesniej niz w dniu lub przed dzien. Jezeli juz nie mial prezentu to wtedy mozna wyjscie jakies zorganizowac. Ladnie sie ubrac ale nie mowie o garniturze ale chocby dzinsy i jakis sweter. Spacer czy nawet gdzies na kawe/herbate. Mala rzecz a cieszy. Niestety malo ludzi rozumie ze kobiety podchodza do wszystkiego bardziej emocjonalnie.

Gość nana232
akurat pracuje i dobrze zarabia

Gość nana232
S4N3P1D Dziękuję bardzo. Właśnie o to mi chodzi... o moich urodzinach nie dowiedział się z dnia na dzień. Jestem jego dziewczyna, czyli powinnam stać się sprawa priorytetową.