Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam fobie społeczną

Polecane posty

Gość gość

hej, mam fobie spoleczna, za tydzień ide na osiemnastke do kolezanki , nawet dobrze sie nie znamy i dziwie sie ze mnie zaprosila ale juz potwierdzilam ze przyjde, zaluje tego smutas.gif boje sie, bo przy osobach ktore slabo znam dziwnie sie zachowuje, moja fobia zaczyna sie ujawniać, dziwne wrazenie mam, nie wiem jak to opisac, kiedys ktos mnie sie zapytal czy cos bralam gdy mialam ten "atak" boje sie tego ataku na jej osiemnastce, myslalam zeby przyjsc na 18-nastke juz troche wstawiona, jedno piwo, troche wodki? jak myslicie? pomocy!! mam 18 lat nieskończone.

Gość gość
mam zepsuty telefon, uległ mi niestety awarii. możemy tutaj

Gość gość
więc co o tym sądzicie?

Gość gość
walnij sobie piwko przed wyjsciem dobrze ci zrobi to dobra mysl no i nie przejmuj sie za duzo ludzie maja swoje sprawy problemy uj ic obchodzi co sie z toba dzieje i dlaczego...serio baw sie dobrze na imprezie

Gość gość
Mialas atak paniki, to się zdarza wielu ludziom, w róznym wieku. To nie fobia, nie wkręcaj sobie fobii z lenistwa albo tremy. Idź trzeźwa, pij malo, udawaj, ze pijesz, bo jak przeholujesz, to dopiero będzie wstyd, i nabawisz się "fobii".

Gość gość
dziekuje wam bardzo, tylko teraz nie wiem co robic, bo jak pojde na trzezwo znowu bede cala spocona, zestresowana 5h przed impreza, a na imprezie to juz wole nie myslec jak mnie złapie ta fobia/panika...

Gość prawictwo pospolite 137
Wypij jedno piwo i będzie dobrze , ale pamiętaj , zeby to było nie więcej niż jedno piwo . Jak przyjdziesz nawalona to zrobisz złe wrażenie

chociaż lepsza byłaby wódka , bo łatwiej wchodzi.. kup zatem 100 ml wódki i wypij połowe Dlaczego 100 ml ? Taką wódke łatwiej schować do kieszeni i nie zajmuje dużo miejsca, . Gdy zbliżysz się do miejsca imprezy możesz ją wyjąc i zrobić kilka łyków http://www.krakoviak.es/index.php?cPath=146_152&language=po

tylko nie obal 100 ml , bo to będzie za dużo .. Wypij połowe setki - czyli 50 ml.. To niewiele , a z pewnością poczujesz się lepiej

Gość gość
dziekuje wam bardzo!