Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to dobre zarobki w uk

Polecane posty

Gość gość

Od 2500 do 2600 funtów miesięcznie netto (razem) na 2 pracujące i mieszkające w Londynie osoby (bez dzieci) ?

Gość gość
Zależy jak wysokie masz wydatki ale jest OK :-)

Gość gość
No np mieszkanie 1 bedroom w Londynie teraz kosztuje minimum 1100-1200 za sam czynsz,,,

Gość gość
Ja i chłopak wynajmujemy 2 bedroom flat z dwoma łazienkami Croydon Koszt 1100 plus tax 200 plus wiadomo opłaty. Mamy jednego współlokatora. Pracuje jedynie mój chłopak ja chodzę na kurs językowy. Żyjemy i nie głodujemy a przede wszystkim nie jest to wegetacja jak było w Polsce...

Gość gość
Normalni ludzie mieszkaja w krajach i miastach o normalnych cenach i zarobkach adekwatnych do kosztow zycia

Ja zarabiam tygodniowo od 550 - 750 a za flat czyli 2 bedroomy, salon, garaz place miesiecznie 580.

Gość gość
Ja akurat w Londynie nie mieszkam,ale paru znajomych tam mieszka i wiem, jakie są tam koszty, więc sądzę, że jeśli bez dzieci, to spoko kasa ... Ja mam męża i 1 dziecko w szkole podstawowej, na nas 3 mamy miesięcznie w sumie ok. 2100 funtów do ręki (z czego ok 250 to dodatki na dziecko). Czynsz wynosi 685 miesięcznie. żyje się nam całkiem dobrze. powtarzam, nie Londyn.

Gość gość
Heh spoko kasa w Londynie? Na zycie w pokoju !

Gość gość
Spoko na zycie w pokoju, samodzielnego mieszkania nie wynajmiecie a jesli juz to z zeszytem w reku i od wyplaty do wyplaty, mieszkajac w pokoju jestescie w stanie odlozyc na "swoim"juz nie

Gość gość
"Ja i chłopak wynajmujemy 2 bedroom flat z dwoma łazienkami Croydon Koszt 1100 plus tax 200 plus wiadomo opłaty. Mamy jednego współlokatora. Pracuje jedynie mój chłopak ja chodzę na kurs językowy. Żyjemy i nie głodujemy a przede wszystkim nie jest to wegetacja jak było w Polsce..." XXX No, wegetacja to to nie jest, ale i tak dziadownie ... jak sie mieszka za wspollokatorem to tak jakby nie u siebie ... :P