Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myśl prostego człowieka

Polecane posty

Gość gość

Polska to kraj katolicki? Państwo kościelne? Tu kościół dominuje? Uznający inną religie zostaną opluci,zwyzywani a nawet pobici {w imię jednej wiary}.Czy wciąż jest to kraj zacofany? Większość to nadal ;niewolnicy; ? Pana mają ? i jak te 'owieczki' oddani są kościołowi, a ten wysysa wszystkie możliwe kożyści z prostego czlowieka [daj daj,oddaj mi wszystko]. Oddają na kościół ? czy na wlasne potrzeby księży.Wzamian dostajemy niewiele[możliwość uczestniczenia w życiu kościoła].Kościół zamiast przygarnywać wiernych, swoim zachowaniem odpycha ich. Okol 15lat życia poświęcamy na niedziele, święta! życie jest krutkie! korzystajmy z niego! Ten czas możemy spożytkować inaczej! Nie patrzmy na innego inaczej z powodu wyznania,religi,odmienności! [Religia zamiast łończyć to dzieli,tworzy podzialy,przemoc,prowadzi do wojen]. Żyjemy na jednej planecie,jesteśmy ludzmi! każdy troche różni się od innego [czy wyglądem,czy rasą,czy wyznaniem] zaakceptujmy to! Niech każdy ma swoją religię, wierzy w co chce! Ja wieżę w siebie! puki żyje niemam granic, jestem zdolny do wszystkiego.ŻYJMY W POKOJU a ludzkość przetrwa, będzie istnieć przez wieki

Gość gość
demagogia,opętał cię demon nieróbstwa i klecisz jakieś głupoty zamiast sie przejść