Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

umowy śmieciowe

Polecane posty

Gość gość

Jak zmusić pracodawcę do zmiany umowy? W mojej pracy jest tak, że jestem w niej 9h, a mam płacone za 4, bo za siedzenie nam nie płacą, ale jak chcemy na przerwie iść do domu to nie możemy, bo ktoś musi siedzieć, soboty, niedziele płatne normalnie, i w święta też, pensja 1000zł na ręke :/

Gość gość
Gdzie zarabiasz tak dużo? Chetnie by sie z tobą zamienila, sama mam 400-600 zl na reke i to bez umowy. Doceń to, co masz

Gość gość
jasne,400-600, chyba zasiłek masz

Gość gość
Myślę o nasłaniu na firmę PIP, może oni coś z tym zrobią

Gość gość
naslij anonimowo bo ten janusz biznesu sam z siebie wam godnie nie zaplaci! ja mam troche podobnie bo tez umowa smieciowa (1200zl) i jeszcze szef myslal ze mnie przeleci :-( nie dosc ze pracuje tam za smieszna kase, to jeszcze myslal ze znajdzie glupia darmowa prostytutke

Gość gość
hahahahahaha skoro tylko umiesz siedzieć to masz płacone za siedzenie

Gość gość
ale tą najniższą masz, a jak my wyrobimy tą najniższą to jeszcze pretensje że za duże akordy mamy. Nasyłał już ktoś na firmę PIP? Jak to zrobić?

Gość gość
jaka ta polska mlodziez dziś roszczeniowa. tylko by chciała za nic dużo mieć.nie umiesz wiele to chciał ci dac szanse się choć w lozku wykazac

Gość gość
haha jestem strasznie roszczeniowa bo chce przezyc ze swojej pracy, a nie wegetowac pod mostem :-D prostytutka za noc dostaje wiecej za noc niz ja przez caly miesiąc, cwaniak myslal ze znalazł głupią

Gość gość
jeszcze powinnaś pracodawce po rękach całować, że ci w ogóle płaci :D

Gość gość
aha i skoro ktos ma obowiazek siedziec w pracy to niewazne co robi skoro pracodawca i tak wymaga poswiecania swojego czasu! zadzwon do pip i powiedz ze w tej firmie sa umowuly smieciowe a praca ma cechy stosunku pracy

Gość gość
P*****looony pajac, powinna się cieszyć? weź idź się lecz, mam nadzieję że twoją matkę też jej szef posuwa