Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Antybiotyki a tabletki anty

Polecane posty

Gość gość

Witam, Biore Vixpo 24+4. 2 dnia cyklu mialam operacje w znieczuleniu ogolnym i potem bralam przez 9 dni antybiotyki obnizajace skutecznosc. Przez caly cykl nie wspolzylam. Przez ostatni tydzien przyznam sie, ze bralam tabletki byle jak (8 rano, 10,11,14,16) ale nigdy opoznienie nie wynioslo wiecej niz 12h. Jednak wczoraj w pierwszym dniu przerwy odbyl sie stosunek (partner nie skonczyl we mnie). Od skonczenia antybiotyku minelo 2 tyg, ale martwi mnie to branie tabletek o roznych porach. Mam sie o co bac czy bd w porzadku?

Gość gość
A my ginekolog czy test ciazowy czy tez prorok lub duch swiety

Gość gość
Nie moge isc do ginekologa, mialam operacje na kolano :) a dwa to nie bede robic testu dzien po stosunku. Pytam tych co sie na tym znaja, a jak masz gadac p*****ly to sobie daruj

Gość gość
skoro od zakończenia antybiotyku minęło 2 tyg to spokojnie, będzie ok. Ale na przyszłość nie traktuj tabletek anty jak cukierków.

Gość gość
Nikt nie zna twojego organizmu. Nie trzeba bylo sie puszczac. Ru_chac to sie moglas a do ginekologa sily nie masz isc prawdziwa sucz z rozstawionymi nogami

Gość gość
Puszczac? Hahahaha mam stalego partnera i nie interesuje mnie opinia internetowej zakompleksionej kretynki :) faktycznie nie ma roznicy w lezeniu plackiem a chodzeniu i obciazaniu nogi. Ze Ty jestes ruch*ana to przykro mi :( ale moj partner jest delikatny i uwaza

Gość gość
Dziekuje za odpowiedz. Nigdy mi sie wczesniej nie zdarzylo branie w ten sposob. Bede to miec na uwadze. Przez ta operacje tak sie pokomplikowalo