Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badz wyzwaniem

jak sprawic by facet cie poderwal CENNE WSKAZOWKI

Polecane posty

Gość badz wyzwaniem

1. faceta trzeba traktowac neutralnie, musi kobieta byc wyzwaniem dla faceta, musi dac mu troche niepewnosci, nie moze sie otwierac, zabiegac o niego bo straci jego zainteresowanie nia 2. facet musi czuc, ze nie jest jedyny, kobieta musi miec inne mozliwosci wyboru, musi byc troche zazdrosny, by sama zaczal o nia zabiegac 3. kobieta nie moze okazywac pelnego zainteresowania nim ani nie moze byc dla niego zawsze dostepna 4. nie moze kobieta dawac facetowi satysfakcji, ze jest nim zainteresowana i szaleje za nim, nalezy studzic emocje swoje i jego Zeby zdobyc faceta kobieta MUSI BYC WYZWANIEM dla faceta !

Gość gość
Pier...ole takie wyzwania jak chcesz być poderwana to mi to pokaż zamiast pajacować jakieś gierki o niedostępności

Gość gość
Podsumowując: 1.olewam 2.puszczam się z innymi 3.olewam 4.olewam Zdobywam go i bierzemy ślub.

Gość gość
To jak mam się zaznajomić z kolegą, z którym chodzę na warsztaty? Mam wrażenie, że mnie unika, ale nie czuję, żeby mnie nie lubił. Jak jesteśmy w grupce i on też jest, to jest jakby cichszy, jak jestem na boku z innymi ludźmi, to jest głośniejszy. Oczywiście może przesadzam. W każdym razie - bezpośrednio pogadałam z nim z 1 raz, i szybko zerwał rozmowę, był małomówny, a nieśmiały się nie wydaje (a ona była na dość hmm istotny dla niego temat)

Gość gość
a ja pokazałam że chce go poznać ,dał znak że też chce i byłam dostępna ale nie zrobił kroku dalej,poczekałąm tydzień i już nie jestem nim zainteresowana ,zniechęcił mnie tym zawieszeniem,teraz gapi się z oddali ciągle ,spalił to a miałam takie natchnienie :-) a rzadko miewam,szkoda

Gość gość
najlepsze wskazówki są w kroczu.

Gość gość
1. pokaz facetowi zainteresowanie, potem dystans, dzialaj na przemian, by byc wyzwaniem dla niego 2. facet ma potrzebe zdobywania i opiekowania sie kobieta, wiec trzeba mu to umozliwic 3. faceta trzeba oczarowac soba 4. nie mozna mowic od razu o swoich uczuciach

Gość gość
Wystarczy faceta dość delikatnie pogłaskać po kroczu i już mdleje :D

Gość dość ładna ale nie w typie
A ja głupia myślałam, że trzeba facetowi się spodobać. Czyli co, nie jestem totalnie w typie gościa i stosując jakieś tam tricki rodem z warsztatów dotyczących manipulacji ludźmi, sprawię że on zacznie zabiegać o mnie jak szalony? Ludzie, nie dajmy się zwariować. Kluczowa sprawa to wpaść facetowi w oko, reszta to dodatki, otoczka.

Gość gość
To jak poznać, że się podobasz facetowi? JA z 17:48]

Jak facetowi zależy, to podbija i tyle.

Gość gość
Taa, tylko szkoda że mój były robił takie podchody, że szkoda gadać. Dopiero potem wyszło na jaw :P

Podchody nie podchody, jak mu naprawdę zależy, to w końcu uderzy. Już nieraz w życiu słyszałam, że komuś tam się podobam i nic z tego nie wynikało. Widocznie za mało się podobałam. Może uznali, że wstyd zarywać do dziewczyny nie będącej typową szprychą, mniejsza o to. Chodzi o efekt końcowy.

Gość gość
A dziewczyna nie może delikatnie podrywać faceta? jak on na to zareaguje, to też dobrze.

No cóż, ja ze swoją niską samooceną, będącej niekiedy niebezpiecznie blisko granicy z deprechą nie ryzykowałabym podrywu. Ale pewna siebie, niezakompleksiona dziewczyna czemu nie. Pytanie co jej ego na odrzucenie? Z drugiej strony podrywający faceci są na to stale narażeni, no i mamy ponoć równouprawnienie. Nie mniej jednak ja się wolę nie wychylać. Nie wyglądam jak dziewczyna będąca w typie większości facetów, za duże ryzyko. Muszę cierpliwie czekać na podryw. A jak już się doczekuję, to niestety jest to gość, który mi nie odpowiada. Życie. Widocznie pisana jest mi samotność, a może ktoś się trafi. Prawdopodobieństwo nikłe, ale podobno trzeba być dobrej myśli.

Gość dawny cream
dość ładna ale nie w typie...czyli jestes przecietna ale myslisz o sobie ze jestes ładna

Gość gość
dlaczego myślis, ze jest przeciętna? każdy ma swój gust poza tym co jest złego w myśleniu, że jest się ładnym? to jest jak najbardziej pozytywne i życzyłabym sobie, żeby tyle kobiet nie było zakompleksionych, bo to do niczego nie prowadzi, a wręcz je niszczy.

Gość dawny cream
najwazniejsze oceniac siebie realnie a nie oszukiwac , większosc kobiet jest przecietnej urody ale mysli ze są boginiami i lecą tylko na przystojniaków reszte mają gdzies taka jest prawda

Gość gość
A zwykli faceci nie lecą na ładne ? nie rozśmieszaj mnie zresztą nie przeginaj, to często dziewczyny akceptuja przeciętnego, niz faceci średnio ładną

Gość gość
A mało która dziewczyna ma się za boginię. Co ciekawe, za nie mają się albo te serio ładne, albo bardzo wystylizowane i wychwalane przez otoczenie. Więc 'adekwatnie'. Reszta pół albo i całe życie boryka się z mniejszymi lub większymi kompleksami naprawdę gdybyś znał kobiecą psychikę i zakompleksienie kobiet, słowem byś nie pisnął takich bzdur...

Gość dawny cream
zwykli lecą na te co im sie podobają więc ciezko stwierdzic czy lecą tylko na ładne . większym problemem sa własnie kobiety które sie wystylizują na bustwo i myslą ze są boginiami ale jaj zmazą makijaz to i tak są przeciętniarami i nic tego nie zmieni . facet gra tym co ma czyli jest bez makijaz i albo sie podoba albo nie

Ha ha, wlazł facet i pierwsze co zrobił, to już próbuje dowalić. Jakie to typowe. Czy ja piszę, że jestem bóstwem, że chcę extra przystojnego faceta? Mimo to oczywiście musiał przyleźć samiec i swoje 3 złośliwe gorsze wtrącić. Brrrr.

Gość gość
No a kobiety nie lecą na tych co im się podobają, więc ciężko stwierdzić czy tylko na przystojnych? masz jakieś chore myślenie, jakby kobiety były ufo i różniły się diametralnie od facetów. Sami lecicie na babki w makijażu :)

Żeby była jasność twarz mam w zależności od gustu przeciętną/ładną/piękną (opieram się na zasłyszanych opiniach), gorzej z ciałem. Odbiega od standardów (figura typu gr/uszka/dzwon), stąd moje problemy z facetami. Mało który facet zaakceptuje laskę z niemiedialnymi proporcjami i gabarytami (nie jestem szczuplutka).

Gość gość
a ja z kolei jestem chuda i twarz mam wg mnie przeciętną, ale niektórym się podoba uważają że jest urocza. No i tyle.

Gość gość
Ja też jestem zbyt nieśmiały żeby zrobić pierwszy krok, więc czekam aż kobieta go zrobi. A jak sie doczekuje to zazwyczaj jest to kobieta która wogóle mi nie pasuje, albo przeciętna, która w jasny sposób pokazuje że jest zainteresowana a potem robi takie gierki jak autorka tematu że już nie mam sił tego kontynuować...

"Ja też jestem zbyt nieśmiały żeby zrobić pierwszy krok, więc czekam aż kobieta go zrobi. A jak sie doczekuje to zazwyczaj jest to kobieta która wogóle mi nie pasuje, albo przeciętna, która w jasny sposób pokazuje że jest zainteresowana a potem robi takie gierki jak autorka tematu że już nie mam sił tego kontynuować..." któraś z pań ma jeszcze wątpliwości czy warto podrywać facetów?

Chyba muszę darować sobie kafeterię, bo przez czytanie wypocin co poniektórych samczyków moja awersja do mężczyzn, rośnie w niebezpiecznie szybkim tempie. A już jest niemała. I kiedy wydaje mi się, że bardziej zniechęcona być nie mogę, czytam takiego Dawny Cream, takiego co palnął swoje spod gościa, Dareiosa czy innego (psedo)Romantyka i wszystko dosłownie opada (poza niemiłymi uczuciami względem tzw. typowego samca).

Gość dawny cream
napisałem prawde i tyle. ja siebie nie oszukuje wiem ze nikogo fajnego nie bede miał więc wole byc samotny nawet do końca zycia

I ja też wiem, że fajnego mieć nie będę i wolę być sama.