Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupowanie luksosowych marek

Polecane posty

Gość gość

Kupujecie czasami rzeczy od producentów i marek, które są uznawane raczej za luksusowe?

Gość gosciowka999
Kupuję czasami buty czy torebki albo inne dodatki, które więcej kosztują. Nie wiem czy można je uznać za luksusowe. Uważam po prostu, że takie rzeczy dobrze sprawdzają się w garderobie przez wiele lat. Na przykład takie buty Wittchen, jakie widziałam w Royal Point mogą pasować do każdego stroju teraz, ale jestem przekonana, że za kilka lat będzie można je zestawić z innymi ciuchami i całość będzie równie atrakcyjna. Mówiąc wprost - takie zakupy to dobra inwestycja.

Gość gość
żałosny spam... :/ ale dzięki, już wiem, gdzie NIE kupować, bo prawdziwie luksusowe firmy spamu nie potrzebują :)

Gość gość
Mi też zdarza się kupić w Royal, ale zerkam też do Monnari w galerii obok - fajne rzeczy mają, chociaż mieli splajtowac

Gość Anulka_kaa
Zależy co dla kogo jest luksusową marka. Dla mnie np. sa buty z kolekcji Pharella Wiliamsa , które zaprojektował dla Adidasa :) i zakupiłam te buty, bo są obłędne! Ktoś możę widział?

@Anulka_kaa - Ja dzisiaj mierzyłam w Sizeer. Masz racje że są obłędne, sama jeszcze dzisiaj nie zdecydowałam jaki kolor wybrać? Jutro umówiłam się z koleżanką, jedziemy razem może mi coś doradzi? Powiedz tylko czy są wygodne?

Nie wiem, czy Adidasy to taka luksusowa marka. Może w tym sensie, że za jakość, materiały zawsze trzeba zapłacić.

Myslę, że w torebki warto zainwestować. Może nawet nie o to chodzi, żeby były za ceny z kosmosu, ale niech będą skórzane - bo już wiele razy przekonałam się , że takie torebki wytrzymają na długie lata.