Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samotna1902

Wciąż go Kocham..

Polecane posty

Tak bardzo brakuje mi Jego.. Jego uśmiechu, jego dotyku, jego czułych słów... Spotkań, niezaplanowanych wypadów itd. To już prawie dwa lata jak mnie zostawił a ja nie potrafię ułożyć sobie życia bez niego. Czy to jest normalne, że śnię o nim co noc ? W samotności wspominam wspólnie spędzone chwile i po cichu płaczę.. Nie wiem co mam robić.. Ostatnio się z nim spotkałam i wyznałam mu ze nadal go Kocham i mi go bardzo brakuje. On mi natomiast powiedział że Prawdziwa miłość jest tylko jedna (bo zawsze ja mu tak mówiłam) jednak powiedział też, ze nie jest gotów aby z kimś być. Proszę pomóżcie co mam zrobić ? Czekać ? Napisać do niego ? Czy może też czas odpuścić ?? :(

Gość MaggieMagMag
Ja swoją miłość odpuscilam. Nie mam siły walczyć o miłość kogoś, kto mnie nigdy nie pokocha. Przecież go nie zmusze do tego aby mnie pokochał. Jeśli tak mówi, to znaczy, że nie chce cię zranić ale nic z tego nie będzie. Współczuję.

Gość gość
to nie miłość, a przyzwyczajenie i tęsknota za kimś bliskim, nie narzucaj się i daj sobie spokój.

Gość gość
Przez ten czas próbowałam zbudować dwa związki jednak to nie było to co z byłym :\

Gość gość
daj sobie spokój i poszukaj kogoś innego sama sie zamęczasz nie wchodzi się 2 razy do tej samej rzeki :)