Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wuwunio

Fantazje dziewczyn

Polecane posty

Gość wuwunio

Zastanawiam się jakie fantazje erotyczne mają dziewczyny . Chodzi mi o takie naprawdę skrajne. Liczę tylko na odpowiedzi dziewczyn

Gość gość
Skrajne? Na przykład jak jakiś facet przyuważa moją wystającą spod stanika pierś i mu staje. Później czeka na mnie w jakimś rogu, zamyka usta i uprowadza w jakiś ciemny zaułek. Zdziera ze mnie spodnie i mnie pieprzy jednym pchnięciem. Woła kolegów. Ustawiają się w kolejce. Taka fantazja.

Gość wuwunio
@up ciekawe :)

Gość gość
Taksowkarz zmienia kurs i zajezdza do lasku. Kladzie mnie na tylne siedzenie i wyciaga k****a, kaze go wziac do ust. Wpycha go gleboko jakis czas. Potem obraca mnie i ***** trzymajac moje rece splecione na plecach. Odwozi i nie kaze placic za kurs.

Gość gość
gangbangi - policjanci na patrolu, ochrona na dyskotece. ksieza nawet.

Gość gość
najważniejsze ,że za kurs płacic nie każe,toś ty zwykła d***** jest,hahaaa

Gość gość
Najwazniejsze, ze mnie w*******.

Gość wuwunio
@up trudno żeby kazał zapłacić za to że ją walnął :D

Gość gość
Starszy brat pluje mi w twarz , rzuca na łóżko i mocno wali w tyłek . Spuszcza się do środka.

Gość gość
Maz nakrywa mnie na pieszczotach z kobieta... Stawia ultimatum - seks we 3 albo koniec... Oczywiscie wiadomo co wybieram ;) Kaze nam robic to na jego oczach... Wali sobie przy nas. Pozniej do nas dolacza... Uklada nas na sobie i pieprzy raz jedna raz druga. Kaze nam lizac swojego k****a. Spuszcza sie na nas i nas zostawia... A my bierzemy sie za siebie. Nie wpuszczamy go pozniej do pokoju :) Zdradzam go z nia regularnie i go zostawiam, bo juz mi c***a nie trzeba :D

Gość gość
maz przyjaciolki...spimy we 3 w namocie...slysze jak uprawiaja sex i widze jego k****a...ona sie pozniej odwraca i spi, a on odwraca sie do mnie...dotyka mnie sterczacym fiutem i patrzy na mnie...spuszcza mi spodnie w dol i wali mnie w tylek...przyjaciolka nie slyszy...on sie spuszcza i klepie mnie po tylku...na drugi dzien udaje cudownego meza :)

Gość gość
chudnę 30 kilo i tracę dziewictwo

Gość gość
Spotkanie osób piszących na kafe. On siedzi już przy stole, rozmawia z [tu padają nicki kobiet z którymi by flirtował] idę przez salę, wzrokiem ogarniam cały stół, napotykam spojrzenia [tu padają nicki facetów z którymi mnie COŚ łączyło]. On podchodzi i obejmuje mnie w talii, pocałunkiem wita tak jak powinien. Po przywitaniu się ze wszystkimi siadam obok Niego, po chwili czuję jak Jego dłoń gładzi mnie pod sukienką kierując się coraz wyżej. Widzę ten błysk w oczach gdy orientuje się, że koronkowe figi, które miałam mieć zostały w samochodzie.

Gość gość
19:31 jaki masz nick? :P

Gość gość
19:20 :D 🖐️

Gość gość
Marzysz o seksie ze mną? :D