Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie tak , że przez samotność na niczym wam nie zależy.

Polecane posty

Gość gość

Ja nie mam motywacji wyjazdu za granicę bo se myślę na co mi tyle pieniędzy i tak co tylko na siebie , ja czuję nie dowartościowany.

Gość gość
Też tak mam.

Gość gość598
ja też :( nie mam ochoty nic robić, no bo dla kogo mam się starać ? :(

Gość gość
a ja nie. właśnie zarabiam nieżle i sens jest taki , że tylko na siebie wydam. nikt się nie przyssie. wyjeżdżam wtedy daleko i do ciekawych miejsc. wracam i spokój po mojemu.

Gość gość
Ja kiedyś myślałam żeby się zabić skoro nie mam szczęścia by kogoś znaleźć, ale mi przeszło. Znalazłam sobie cel niezależny od miłości i jakoś mi się powoli żyje. :-(

Gość Daniel 25 autor
To jest właśnie to , po co robić , na kogo , to takie wszystko bez sensu a ja nie chcę jechać za granicę sam bo boję się bardziej samotności , a tutaj mam brata mame itd , gdybym miał dziewczynę i z nią żeby jechać nie zastanawiał bym się ani chwilę , mieszkam w małym miasteczku , gdzie ciężko z pracą , ale ja jestem sam i mi nie zależy na tym , no chyba że będę musiał robić na siebie to kto wie , samotność jest straszna.

Gość gość
macie sens szukać kogoś jak ja

Gość gość
co się stało że tyle samotnych i przybitych ludzi w dobie netu itp :-( zanim pojawiły się tel.kom. i internet miałam mnóstwo znajomych,a teraz jestem tak samotna że aż boli niemalże fizycznie :-(