Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Conversee

Zawalilam diete?

Polecane posty

Gość Conversee

Kochani! Odpowiedzcie szczerze czy bardzo zawalilam? Stosuje od 3 tygodni diete 1000 kcsl a dzis zjadlam. Pol kromki suchego chleba slonecznikowego, jedno jajko, 2 plasterki sxynki chudej, lyzka ketchupu,lyzka stolowa salatki jajeczno pieczarkoej z majonezem. Potem duzy kawalek sernika na murzyn mek jablecznika. Na obiad rolada wolowa z suchymi ziemniakami sztuk 3 bez sosu. No to tyle. Duzo?

Gość gość
Mysle, ze to wszystko razem ma okolo 1500 kcal, jesli dobrze licze?

Gość Conversee
mam straszne wzdęcia i gazy.. już nie daję rady. Naczytałam się o tym wszystkim i już mam sieczkę w głowie.. Może wiecie, jakich produktów powinnam stanowczo unikać, a co powinnam wprowadzić do diety, żeby w jelitach mi nic nie gniło..? I czy zdarzyło się Wam po łączeniu np. kaszy z mięsem mieć takie dolegliwości? lub w ogóle po połączeniu węgli z tłuszczami? bo słyszałam dużo nt. diety rozdzielnej.. Sram 5 razy dziennie :( Poradźcie coś, błagam Was :(!

Gość gość
Ciasto i majonez to na pewno nic dietetycznego. Ale nie rozczulaj sie nad tym bo to juz sie zdarzylo. Zjadlas. Diete zawalisz jesli teraz rzucisz to w cholere. Nie zawalilas. Tylko czesto nie powtarzaj tych grzeszkow. Brnij do przodu. Powodzenia.

Gość Conversee
Eh wiem, ze to nic dietetycznego ale w swieta strasznie ciezko sie powstrzymac od slodkosci. Schudlam 4 kg i nie chcialabym w swieta dorobic sie dodatkowego 1 kg. Czy az tak duzo zjadlam stosujac 1000 kcal? Wiem, ze przekroczylam limit. Czasami pozwalam sobie na slodkie w ramach limitu kcal.

Gość Conversee
Chyba zmuszę się do wyrzygania tego świątecznego żarcia :(

Gość gość
jedz dziennie przynajmiej 1200 kalori zresztą możesz obliczyć ile kalori możesz jesć a jak zjesz więcej przez dwa dni to następne 2 dni jedz mniej.