Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyciagam kokieterki_imprezowiczki_wieczne_buntowniczki_feministki

Polecane posty

Gość gość

Jestem po 30tce i mam wrazenie,ze caly czas krece sie w jakims cholernym cyklu dejavu. Zawsze ten sam schemat poznaje kobiete/zauroczenie/rozmowy/itd a pojakims czasie dowiaduje sie , ze laska spotyka sie z 15 innymi albo ma kogos na boku.Oczywiscie gdy sie dowiem to kontakt sie urywa. Potem nastepuje rozczarowanie i dalsza depresja. I tak w kolko jade na wiecznej nadziei,ze tym razem bedzie inaczej. To jest okropne,przez to mam wieczna depresje,rozstrojony caly swiatopoglada na zycie itd.unikam ludzi itd.Moje zycie to ludzie z internetu. Po osatnim failu zaczelem sie zastanawiac co jest nie tak ? Czemu akurat trafiam na takie kobiety ciagle ? Czemu akurat takie przyciagam ? Czy jestem masochista ? Czy ja nie pasuje do dzisiejszych czasow czy jak ? Czy teraz to sie ma po 10 partnerow ? Czy jest wogole szansa spotkac kobiete ,ktora chce miec rodzine,nie patrzy na stan konta itd. Probowalem byc z kims z rozsadku ale nie umiem jesli nie m chemi.Czy ja jestem normalny ?

Gość koleżanka 12121212
Ja mam podobne doswiadczenia do twoich a mam juz 33 lata, i powiem ci,ze to jest raczej taki troche pech w życiu w tej dziedzinie. Jednego ktoś stuknie samochodem i jest sparaliżowany do konca zycia a inny nie moze sobie znalesc dziewczyny. Myślę,ze nie należy się poddawać i staraj się nie podchodzic do tego zbyt emocjonalnie. Masz sporo czasu jeszcze na znalezienie 2 polowki, kobiety mają gorzej od ciebie -tm sie pociesz;)

Gość kolezanka 12121212
a i mam dla ciebie radę nie celuj w zbyt atrakcyjne bo one zawsze mają kilku do wyboru ;)

Gość gość
Ej, przecież w związku nie chodzi o to, żeby ktoś ze mną był, bo nie ma innej opcji, tylko żeby chciał ze mną być POMIMO tego, że MA wybór.

Gość gość
Dokładnie, nie podchodź do tego zbyt emocjonalnie :) Czasami to odstrasza kobiety i może już tak dla świetego spokoju mówią Ci , że nie jestes jedyny etc.

Gość gość
Nie celuj w pustaki, mij brat tez tak ma, wychodzi z zalozenia ze laske trzeba obsypac prezentami i co wieczor fundowac kino z 5 daniowa kolacja a potem przejazdzka autem nie wiadomo za ile, ale w zamian chce wyfryzowane wlosy, zrobiony biust i tylek, i tone tapety ;) nie wie, ze istnieja spokojniejsze, zwykle dziewczyny majace jakies takm zainteresowania, nie potrzebujace niewiadomo ile kasy, ale chcace zalozyc rodzine :p trzeba patrzyc glebiej... nie tylko na powierzchownosc

Gość koleżanka 12121212
a na jakim etapie znajomosci to wszystko tak pada u ciebie? po ilu spotkaniach?

Gość gość
celujesz po prostu w zbyt atrakcyjne panienki i potem sie dziwisz,że uznają,że jesteś dla nich za słaby towar

Gość gość
pustaki jak się orientują,że jesteś bez grosza po prostu Cię olewają :D dalej celuj w kokietki, tylko,że one znają swoją wartość rynkową:D

Gość gość
To ja autor dziekuje za odpowedzi. Ale ja nie celuje w pustaki czy jakies lale z tv, poprostu w osoby ktore mi sie podobaja.Na poczatkowym etapie nie mam pojecia co to za osoba.Ludzie chyba kazdy ma tak,ze celuje na osobe ktora mu sie podoba.Pisalem juz,ze nie umiem byc z kims z rozsadku ! Np ostatnio poznalem mlodsza partnerke (coprawda dzielila nas spora odleglosc ale wydawala sie ok ) rozmawialismy pol roku zanim sie dowiedzialem,ze kogos ma . Mnie rozwala to,ze ja jestem bardzo rodzinnym facetem a caly czas przyciagam jakies wariatki. Coz chyba mi pozostaje dalej sie meczyc :/

Gość gość
a nie uważasz,ze troche ty źle to rozgrywasz ? po pół roku dowiadujesz sie ,ze kogos ma?? to wczesniej nie pytasz? WTF???!!?? powiem ci jak to u mnie działa ---> poznaje kogos--> pytam czy kogos ma----> kilka spotkań i pytam delikatnie czy jesteśmy razem wstępnie, albo facet się dopytuje o to czy ty dzialasz na zasadzie domniemania,ze "pani" jest wolna?

Gość gość
raczej ignorujesz jakieś oczywiste sygnały w jej zachowaniu. Ja jako kobieta widząc inną kobietę od razu wiem co to za typ osoby. I się nie mylę. Często jest tak że facet jest za spokojny i cieszy sie że laska sama go podrywa, a pomyśl - jak kobieta sama jest taka aktywna to zazwyczaj podrywa też wielu innych. Zmień to- sam wybieraj kobietę, nie idź na łatwizne biorąc te co same cie zagadują.

Gość gość
gośc u góry ma duuuzo racji :) ja rónież widząc kobietę, wiem co to za typ od razu. :D CHYBA TYLKO KOBIETY TO WIDZĄ człowieku jeżeli, jak sam piszesz przyciagasz imprezowiczki,kokietki to to musi byc widać a ty piszesz ,ze jeses rodzinny .Te kobiety,o ktorych piszesz szukają czegoś innego. Wzrok przyciągają, oczywiście działa tu psychologia,ze kolorowy ptak bardziej przyciąga ;) ale to zwykle skromnie wygladająca i mało rozrywkoa kokietka chce zakladac rodzinę. Ty jako osoba rodzinna staraj się sprowadzać rozmowę na tory rodzinne. Pytaj jakie ma plany ogólnie,wyszaleć sie jescze czy moze ustatkować się? A nie pewnie prowadzisz z nią flirty , atmosfera wrze, i myslisz,ze zaraz będzie ślub . A ona ma w planach dalsze flirty az znajdzie kogos na odpowiednim poziomie :D

Gość gość
Unikaj kobiet zbyt aktywnych, zbyt działąjących na wyobraźnię mężczyznom bo one działają na kilka frontów!!!

Gość gość
Autorze ja mam pytanie czy te kobiety poznajesz na necie,na portalach? bo jesli tak mozna je sprawdzić, pisząc z innego konta;)

Gość gość
Pisałam jakiś czas z mężczyzną,on był bardzo skryty w sobie,ja odważyłam się pierwsza napisać.Zataiłam pewien fakt,którego nigdy by nie zaakceptował.Pomógł mi bardzo,otworzył oczy na pewne sprawy,źle mi z tym że pisałam czasem do niego dwuznacznie... siedzi w mojej głowie,pomógł zapomnieć o facecie który zniszczył mi życie.Mam okropne wyrzuty do siebie że nie postawiłam sprawy jasno.Myślę o nim często.Więcej w życiu tak nie zrobię,mam nauczkę żeby nie kłamać,bo on był naprawdę fajnym mężczyzną.

Gość gość
Te typy co wymieniłeś to laskie które często przejmują inicjatywę. Musisz sam przejmowac inicjatywe. Jak taka sie nauczyła aktywnie podrywać to raczej uczyła sie na wielu przykładach.

Gość gość
a jaki to był fakt ,którego by nie zakceptowal??? moze ci się wydaje

Gość gość
niestety...wiem o tym,i nic tego nie zmieni,chciałabym żeby mi się wydawało...ale tak nie jest.Teraz pozostaje mi zapomnieć,chociaż często wracam do jego korespondencji.

Gość gość
kochana jak i tak stracone, to napisz mu prawdę a nuz widelec się uda;)

Gość gość
Podejrzewam, że wybierasz atrakcyjne kobiety które poznajesz w klubach lub na portalach i tak jak przedmówcy napisali dośc aktywne takie które łatwo poderwać albo wręcz same cie podrywają. Spróbuj z kimś skromniejszym, nie mówię brzydką, ale spokojniejszą. Ja mam grubo po 40 jesteem doświadczona kobietą a też wybieram ciągle ten sam typ mężczyzn. Po prostu do takich mnie ciągnie

Gość gość
a ja nie wybieram takich, bo wola ułożonych mądrych facetów którzy maja najwyższy poziom :)

Gość gość
A może jestes zbyt zdystansowany i niby zarywasz do kobiety a ona czuje niedosyt i wyczuwa jakis chłód i zdystansowanie? Piszę ci to bo ja akurat jestem własnie z takim facetem a zupełnie nie wiem czego on własciwie ode mnie chce bo czuje sie bardziej jak jego koleżanka niz kobieta którą się zdobywa, pokazuje że zalezy na niej. Mi tego bardzo brakuje, przez co tez nie angazuje się za mocno bo boje się ze moge sie rozczarowac. Może tu jest problem? Poza tym czemu z tymi kobietami nie rozmawiasz, nie dopytujesz? Dla mnie to dziwne ze po pół roku dopiero sie dowiadujesz o takich rzeczach.