Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćkrytyk

samotna matka to zazwyczaj

Polecane posty

Gość gośćkrytyk

wyrachowana, zdesperowana kobieta, która zrobi wszystko by zapewnić przyszłość swojemu dziecku... już nie liczy się ona i jej uczucia (czytaj zauroczenia), liczy się zaradność faceta (czytaj dochody), stabilizacja (czytaj mieszkanie), spokojny charakter (czytaj życiowa oferma).. tylko w takich spokojnych, pracowitych i wcześniej niedostrzeganych przez nią mężczyznach widzi okazję by chwycić "szczęście" za rogi... szuka po prostu idioty, który będzie na tyle głupi i zdesperowany, że nie będzie w stanie racjonalnie myśleć i rozeznać się w temacie na tyle by pojąć jakiej został poddany manipulacji... wyrachowanie takich kobiet nie zna granic, liczą się tylko one i ich dziecko, facet zawsze będzie tylko marionetką w ich rekach... wywłoki, które się puszczały na prawo i lewo nagle stają się dojrzałe i odpowiedzialne (czytaj zdesperowane)... i zagląda potem taka na forum i prawi morały innym, moralizuje, poucza, wyśmiewa, śmie krytykować i poddawać ocenie zachowanie innych, a sama nie dostrzega swojej dwulicowości i głupoty... jedno jest pewne kobiety dziś zachowują się jak politycy i reklamodawcy, nie ważne jaki jest produkt, istotne jest w jakim świetle przedstawimy go społeczeństwu, czyli potencjalnemu gronie odbiorców... w tym wypadku samotna matka nagle celuje w grupę "klientów", których wcześniej nigdy nie brała pod uwagę i oferuje im siebie jak jakiś towar z przeceny zachwalając swoja markowość... wcześniej by na takiego jednak nie spojrzała, wcześniej po prostu grała w wyższej lidze, która okazała się nie być na tyle głupia by uwikłać się w sytuacje bez wyjścia i wiecie co... wcale mi nie żal samotnych matek, bo niejednokrotnie same są sobie winne... wiążą się z nieodpowiedzialnymi mężczyznami i oddają im to co najcenniejsze bez najmniejszych podstaw ku temu by mu zaufać... prawda jest taka, że za głupotę trzeba słono zapłacić... zatem gratuluje moje drogie panie waszej arogancji i egoizmu, a zarazem perfidnej podłości... oczywiście teraz zaczniecie wieszać na mnie psy, bo najlepszą obroną jest atak, ale nie przejmuje się tym, bo to tylko będzie dowodem na to, że mam rację :D dziękuję za uwagę :)

Gość gość
Święta racja .

Gość młodywqrwiony
i dobrze tak ,puszczały się z debilami to tak mają

Gość gość
Kobieta zaradna na tyle, żeby zrozumieć, że popełniła błąd i ma na tyle jaj, żeby to naprawić. Sama wychowuje dziecko, bo ją na to stać. Decyduje się w sposób świadomy opuścić ojca swojego dziecka, bo wie, że da radę temu dziecku stworzyć lepsze życie i lepszy świat. Jest na tyle atrakcyjna, że nie boi się życia, więc ma powodzenie, nie szuka ojca dla swojego dziecka, bo ojca to dziecko ma. Nie boi się życia, a że ojciec okazał się gnojem, to wybiera lepiej:P. Reszta to wydmuszki:P Albo patologia:P, która tkwi w nieszczęśliwych związkach:D

Gość gość
A taki rooochacz, co zostawia taka samotna matkę ze swoim dzieckiem, to kim jest? Dla mnie tez patologia

Gość gośćaaa
gość dziś Kobieta zaradna na tyle, żeby zrozumieć, że popełniła błąd i ma na tyle jaj, żeby to naprawić. Sama wychowuje dziecko, bo ją na to stać. Decyduje się w sposób świadomy opuścić ojca swojego dziecka, bo wie, że da radę temu dziecku stworzyć lepsze życie i lepszy świat. Jest na tyle atrakcyjna, że nie boi się życia, więc ma powodzenie, nie szuka ojca dla swojego dziecka, bo ojca to dziecko ma. Nie boi się życia, a że ojciec okazał się gnojem, to wybiera lepiejjezyk.gif . Reszta to wydmuszkijezyk.gif Albo patologiajezyk.gif , która tkwi w nieszczęśliwych związkach xx Dokładnie :) A wyrachowanie to tak sam,o może dotyczyć samotnejk matki jak i singielki która równiez czycha i chce chwycić byka za rogi :) Ja mam dwoje dzieci i rozstałam się z mężem świadomie wiedząc, że dam sobie radę :) Mam mieszkanie, mam pracę nie szukam jelenia bo po co mi taki ktoś właściwie potrzebny? :) Ja chcę prawdziwego mężczyzny dla siebie, chcę żeby był silny, inteligentny, zaradny ( to chyba logiczne że to ma nie być ciapa :) ) i bardzo męski mmmm i takiego juz znalazłam. Ojca moje dzieci mają, a ten pan jest dla mnie :)