Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakochanazazdrosnica95

Chłopak ze mna zerwał ! Pomocy !

Polecane posty

Cześć mam 20 lat moj były chlopak 25 . Byliśmy ze sobą od roku , lecz on 2 lata sie o mnie starał , byl moim przyjacielem . No i po tym roku zaczęło sie sypać . Mi zaczęło odwalać o wszystko sie czepiałam , kontrolowałam go ,wszystkiego zabraniałam i bylam mega zazdrosna . Wiem że mnie bardzo kochał nasz związek był jak bajka byliśmy tacy w siebie wpatrzeni , za rok miał być ślub ...Planowaliśmy nawet dziecko tak za 2 lata jak skończę studia...No i jak ze man zerwał ja go błagałam o druga szanse nie raz sie poniżałam a on spotykał sie ze swoja przyjaciółka o której istnieniu nie widziałam ;/ chciałam dac sobie spokój lecz nie moge . Od naszego zerwania minęło 2 miesące a ja nadal za nim płacze ;/ Powiedziałam mu żeby mi powiedział że mnie nie kocha a on że , nie moze mi tego powiedziec bo cos nadal do mnie czuje . Ostatnio troche ze soba gadamy piszemy . On mi powiedzał ze o mnie myśli i że mu się ostatnio ciągle śnię , i ze chce sie spotkac ...ale w celach seksualnych bo ze man mu bylo najlepiej ;/ Powiedziałam Mu ze sie z kims spotykam to napisal do tego typka żeby dał mi spokój . Ja już nie wiem co mam o tym myslec . Chciałabym go odzyskać bo strasznie go kocham . Jestem gotowa sie dla niego zmienic . Co o tym my myślicie ?

Gość gość
Myślę, że ci się w d***e poprzewracało...

Gość gość
ze jestes niedorozwojem, ktory bawi sie w zalosne gierki pt wzbudzic w nim zazdrosc, ze ja tez sie z kims spotykam zamist szczerej rozmowy. Oby kopnal cie w d**e i zyczyl pozwolenia z nowym

Gość gość A
Po prostu musisz się zmienic. Zazdrośc to nic dobrego! Zaproś go na kawę. Porozmawiajcie tak szczerze. W

Gość gość A
W takim razie musisz poczekac czy On da ci szanse by naprawic swoje błędy!! Kiedyś też lubiłam zaszalec i trochę była zazdrosna. Teraz dzięki facetowi z którym jestem zrozumiałam że do dobrego związku trzeba kompromisu.

Wiem co czujesz, mam chłopaka ale wczoraj nieźle się pokłóciliśmy, pisałam nawet o tym tutaj dzisiaj ale ujrzałam tylko wiadomości " weź się za naukę dziecko " taaaak tego mi brakowało ... Idealne pocieszenie. Tu jest link do mojego problemu, jak chcesz możesz poczytać i zostawić coś po sobie http://f.kafeteria.pl/temat/f4/poklocilam-sie-z-chlopakiem-co-teraz-p_6195635 Jeśli chodzi o ciebie, myślę, że jeśli zależy mu tylko na seksie, to nie jest niczego wart, jak on mógł ci coś takiego napisać. Jeśli jednak czuje do ciebie coś więcej to powinniście porozmawiać. Poproś go o drugą szansę ( po raz kolejny ) może coś z tego wyjdzie i postaraj się zmienić, ja o swojego też jestem strasznie zazdrosna ale sama to zauważyłam i postanowiłam coś z tym zacząć robić. Jeśli będziecie milczeć to nie pomożecie sobie, a pisanie jest bez sensu, wiadomo, rozmowa trudniejsza, ale pisanie jest strasznie dziecinne. Umówcie się na spotkanie, kawę czy coś i pogadajcie :) Trzymam kciuki i mam nadzieję, ze wszystko wróci do normy :*

Gość gość
Ha ha ha, zakladajac,ze to nie jest prymitywne provo,to kobiety sa jednak coraz glupsze. Oczysiscie,ze lec do niego,przeciez ci napisal szczerze ,ze zalezy mu tylko na doopie.

Gość gość
Byliśmy razem 4 lata. Przez 3 było wspaniale, liczyliśmy się tylko my, codziennie spędzaliśmy cudowne chwile. W końcu zdecydowaliśmy się zamieszkać razem. No i wtedy niestety zaczęliśmy popełniać błędy. I on i ja. Ja niestety większe, przez co on ze mną zerwał. Dla mnie trauma. Nie dowierzałam. Przeciez to miłość mego życia. Żeby uratować związek skorzystałam z rytuału miłosnego na http://urok-milosny.pl – no i było warto. On wrócił mówiąc że nie może beze mnie żyć. Znowu jest tak wspaniale jak na początku.

Gość gość
No coz, nie sprawdzilas sie i nadszedl czas zebys sie od niego odczepila. Taka zgaga jak ty nie zasluguje na trwaly zwiazek. Czepialas sie go no to teraz masz. Ty sie juz nie zmienisz, bo masz wredna nature.