Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powiedziałam koleżance córki, że ją utopię w kiblu

Polecane posty

Gość gość

jak jeszcze raz będzie zaczepiać moją córkę, a jak komuś o tym powie co powiedziałam to utopię jej matkę ojca i małego braciszka też, mam nadzieje, że podziała, to już drugi raz jak zaczepiała córke biła się o zabawki i porobiła siniaki mojej

Gość gość
dziecko trzeba było się jeszcze w mamę nie bawić bo widzisz jaka teraz żałosna jesteś :-o

Gość gość
heh nie no mocno pojechałaś, ale mojego syna zeczepiał taki gnojek w przedzszkolu to wzięłam nożyczki i mu powiedziałam ze te paluchy mu poobcinam jak będzie zaczepiać mojego syna nimi

Gość gość
Hahaha, a ja powiedziałam gnojowi 5-letniemu że mu język utnę a rodziców pozabijam, jak jeszcze raz opluje moją córkę. Swoją drogą rodzice takich małych psycholi powinni wiedzieć, że gdy nic nie będą robić z problemem, to ich dziecku ktoś obcy może wytłumaczyć zasady zachowania w taki sposób, jakiego by sobie nie życzyli.

Gość gość
Dobrze popieram .

Gość gość
oj tam oj tam moja corke i jej kolezanke zaczepialy takie cwaniarki pewnego razupoprosilam kolegow rosjan dwoch znajomych mialam ( jeden z Bialorusi a drugi Litwin ale gowniary i tak nie rozrozniaja) i odwalilismy niezly teatrzyk jak wyszly damy ze szkoly to podeszlo do nich dwoch roslych facetow zaczeli gadac po rosyjsku wzieli dziewczeta na bok ja tam juz stalam , i powiedzialam gwiazdeczkom ze c***anowie to wujkowie mojej corki rosyscy mafiozi i sa powaznie zaniepokojeni ich zachowaniem wzgledem corki , jeszcze raz powtorza sie zaczepki to ogola dziewczeta na lyso a jak to nie poskutkuje to sie przejada damy z panami rosjanami do pobliskiego lasku no i sie skonczyly zaczepki