Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego faceci gardza do zwiazku dziewicami a klamia ze chca dziewice na zone?

Polecane posty

Gość gość

klamcy!

Gość gość
a będziesz ją nadal chciał, jak już ją rozdziewiczysz?

Gość gość
ja tez chce tylko dziewicę i co autorko, łyso ci?

Gość gość
faceci nie chca byc w zwiazku z dziewica, bo uwazaja taka kobiete za nienormalna, ze cos nie tak z nia, zawsze kazdy facet doszukuje sie w takiej kobiecie jakiejs dysfuncji zamiast zaakceptowac taka kobiete

Gość gość
jesteś asem?

Gość gość
faceci nie chca byc w zwiazku z dziewica, bo uwazaja taka kobiete za nienormalna, ze cos nie tak z nia, zawsze kazdy facet doszukuje sie w takiej kobiecie jakiejs dysfuncji zamiast zaakceptowac taka kobiete x co za głupi tekst, faceci marzą o dziewicy

Gość gość
oczywiście pięknej dziewicy

Gość gość
nie jest mi lyso, bo dziewice akceptuja tylko, podkreslam TYLKO PRAWIKI z racji wlasnych KOMPLEKSOW, wiec nie jest to kwestia samej kobiety i jej wyboru bycia dziewica i jej akceptacji, akceptacji dziewictwa, a kwestia tego, ze chlopak ma kompleksy wynikajace z bycia prawikiem i nie chcac czuc sie gorzej, byc ocenianym przez kobiete woli byc z kobieta podobna do siebie - czyli taka ktora nie ma doswiadczenia jak on sam.

Faktycznie masz rację mam 20 lat i jestem dziewicą, spotykam się z chłopakiem i się mnie pyta, no to mu mówię prawdę. I wielkie zdziwienie, no sory, nie jest ze mną nic nie tak, poprostu chcę poczekać na kogoś z kim mam pewność, a nie z pierwszym lepszym. A poza tym to nie chcę teraz ciąży, bo wiem, że nie dała bym rady.

Gość gość
nie jest mi lyso, bo dziewice akceptuja tylko, podkreslam TYLKO PRAWIKI z racji wlasnych KOMPLEKSOW, wiec nie jest to kwestia samej kobiety i jej wyboru bycia dziewica i jej akceptacji, akceptacji dziewictwa, a kwestia tego, ze chlopak ma kompleksy wynikajace z bycia prawikiem i nie chcac czuc sie gorzej, byc ocenianym przez kobiete woli byc z kobieta podobna do siebie - czyli taka ktora nie ma doswiadczenia jak on sam. x kobiety przez wieki chowały swój wianuszek dla tego jedynego

Gość gość
głupi temat jeden z wielu prowokujesz i co chwila kreujesz bezsensowne tematy o tej samej tematyce ale o roznych sprzecznych w gruncie rzeczy tezach

Gość gość
co wy macie jakieś kompleksy, że takie bzdury piszecie jak ten temat

Gość gość
ze mnie sie wszyscy smieja, wiec autorka ma racje