Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzice z dziećmi w odwiedzinach

Polecane posty

Gość gość
I jeszcze coś - jeśli mojemu dziecku czegoś nie wolno,to jak mam pozwolić na to samo obcemu dziecku?Wy co niektóre rozumiecie to o czym piszecie czy kłapiecie dziobami bez sensu??

Gość gość
jeśli mojemu dziecku czegoś nie wolno,to jak mam pozwolić na to samo obcemu dziecku? x a co ma piernik do wiatraka? kto ci tu napisał, że masz na coś tam pozwalać? zacytuj, bo nie widzę. jeśli masz dzieci w podobnym wieku, to zadanie jest jeszcze prostsze niż się wydaje :o no ale trzeba wtedy ruszyć mózgownicą, a z tym widzę u niektórych cieniutko na tym temacie.

Gość gość
Ja mam trojkedzieci w wieku14,11,5gdy gdzies z nimi jestem to ja pilnuje zeby czegos nie zniszczyli nie weszli w butach na dywan i nie dokuczali zwierzetom bo bylo by mi wstyd do czego takiegos dopuscic i nigdy nie oczekiwalam ze ktos mi sie dziecmi zajmie ale gdy goszcze dzieci u siebie to cala moja trojka chce koniecznie opiekowac sie goscmi co czasem jest uciazliwe bo np.5latka chcialaby ponosic nowordka

Gość gość
"Kłaki rozsiane po całym mieszkaniu, zadeptane łapskami dywany i chodniki, smród odzwierzęcy w chacie, a tej będzie przeszkadzać, że jej w piwnicy bałagan zrobi. STRASZNE.2 :D To po jakiego uja pchasz sie z dzieciakiem do takiego syfu okropnego, wymagajac, aby ktos zamykal psa bo pszyszla twoja niunia? :D Jest syf? Nie idz! Dla mnie na pierwszym miejscu sa moje dzieci i moj maz, potem moj pies a potem obce dzieciaki. I jezeli przychodza ludzie normalni, pilnujacy dzicka to i ja moge psa wypuscic na ogrod czy ktorys z synow moze go zabrac. Jezlei jednak zjawilaby sie jakas roszczeniowa baba z przychowkiem, wyjac, ze ja mam zamknac psa, ze moi synowie maja sie jej dzieciakiem zajac czy zadajac przestawiania czegokolwiek bo jej niunia oze sie w lebek puknac.....wysmialabym momentalnie. Na szczescie, ja mam naormlanych znajomych, dziec***ilnuja a ja pilnuje swojego psa :P Moi synowie juz sami sie pilnuja :D

Gość gość
P******e baby

Gość gość
Gdyby mi ktos mowil, z emojego psa mam gdzies zamknac w swoim domu to bym zaprponowala, ze moze bysmy w takim razie tego wyjacego dzeiciaka moze w piwnicy na dwie godziny zamkneli? :-O Co za bezczelnosc w ogole takie cos proponowac! Nie mam w domu placu uabaw dla dzieci ani sklepu z zabawkami a normalnie do szalu mnei doprowadzaja ludzei z rodziny, ktorzy wchodza z zalozenia ze skoro przyszli na kolacje to ja mam im zapewnic zabawe dla ich latorosli i 100 procentowa opieke. Noz kurde! Nie moj cyrk, nie moje malpy! Skoro rodzice chca miec gowniarstwo ze soba to prosze bardzo ale maja si enim opiekowac a nie gospodarzom wciskac bo to naprawde nie moj problem! Ostatnio mi taka dziewczynka po sofie i fotelu zaczela w zabloconych butach lazic a rodzice nic :( No to sie nie hamowalam, tylko zapytalam, czy u nich w domu tak tez moze?! Bo u mnie nie! Wielka obraza byla. Do tego te cholerne dzieciaki dzisiaj tak wychowane, ze kazdy maly cesarz. Nie potrafi to do psa delikatnie podejsc, poglaskac ( a mam kochanego, spokojnego psiaka) tylko musi sie drzec, rozkazywac, dreczyc zwierze i spokoju nie dac :O Ale powiedz im, zeby zostawily psa (domownika w koncu!) w spokoju - znowu wielka obraza. No, ja zobacze co z tych malych samolubnikow wyrosnie. Juz to widza jak beda podpora dla rodzicow gdy nawet empatii dla malego pieska nie maja. No ale coz, rodzice ucza ich od malego, ze stoja w centrum to i takie sa rezultaty.

Gość gość
Bardzo się dziwię, że maie takie problemy :o dla mnie to oczywiste, że w gościach sama zapewniem opiekę i zabawę dla mojego dziecka, a zwierzęta mi nie przeszkadzają, chyba że już naprawdę jakiś kot łazi mi po ramionach, albo pies tak chce się bawić że zaczyna lizać po twarzy :D