Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

Czy dobrze postąpiłam w tej sytuacji??

Polecane posty

Ja i mój facet spędzaliśmy święta oddzielnie. Kilka dni przed świętami mieszkał u mnie na stancji. Ja pojechałam do domu i on też. Zostawił jednak z pewnych względów przed blokiem swój samochód i wybrał się w podróż pociągiem. Dzisiaj on już wraca, a mi się jeszcze nie chce. Nalega bym też wróciła gdyż on wypił piwo w pociągu i nie może już prowadzić auta :D w dodatku zostawił u mnie w mieszkaniu wszystkie rzeczy. Mi się nie chce zrywać z domu, gdyż: -chwilowo nie mam swojego auta -nie bede prosić rodziców o podwiezienie, bo mamy miedzy sobą napięta sytuacje -w święto nie kursują pks'y Okłamałam go, że nie mam jak się tam dostać dzisiaj. Mógł nie pić piwska, wtedy przyjechałby po mnie i sprawa by się rozwiązała. Nie chce mi się zapierdalać tam na jego zawołanie. Czy dobrze robię?

Gość cebulak
ej a jaką masz furkie??

Gość cebulak
chuj z tym zapitym cebulakiem to jaką masz furkie? :D

Gość gośćfheixk
Bardzo dobrze. Takie rzeczy ustala się wcześniej.

jednak jadę, nie mogę zawieść ukochanego, poruszę niebo i ziemię by ta dzisiaj być

Gość gość
Niczego nie poruszysz, tylko standardowo zapakujesz się w PKS i potelepiesz z jednej wiochy na drugą.:)

Gość gość
Bedzie bzykansko?

ojj było :P nie żałuję, że wtedy wróciłam. W lany poniedziałek dobrze mnie zalał :D :D