Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Iść na pole dance?

Polecane posty

Gość gość

Mam okazję kupić karnet w promocyjnej cenie... Z jednej strony chcę wyćwiczyć elastyczność, zwinność, siłę, z drugiej - wstydzę się ćwiczyć aż tak skąpo ubrana (nie w sensie, że wstydzę się nagości jako takiej, tylko mam nieładne suche nogi, z ciągle odrastającymi mocnymi włoskami etc) - bo ćwiczy się w króciutkim topie i szortach, żeby była dobra przyczepność do rury.... Boję się, że kupię karnet, a potem mi się nie spodoba. co o tym myślicie?

Gość gość
idz na lekcję próbną za darmo to zobaczysz, to jest cholernie wysiłkowe i nie każda da radę kondycyjnie. A poza tym tam będą same baby to ch... je będą obchodzić twoje włoski, chyba nie liczysz na to ze jakaś cie bedzie chciała przelecieć

Gość gość
Ale ja chcę się dobrze i komfortowo czuć :P Podobno nawet osoby początkujące w sporcie mogą to uprawiać... Chyba faktycznie muszę się przejść na próbę, choć nie wiem, czy ta szkoła oferuje coś takiego

Gość gość
Iść! kogo obchodza Twoje włosy, dziewczyno sama chodziłam, tam laski padaja ze zmeczenia i nikt nie ma czasu ani ochoty patrzec akurat na twoje włosy, prosze cie! :) baw sie dobrze, miłych zakwasów i duzych siniorów :)