Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaknietonie

Problem w zwiazku

Polecane posty

Gość Jaknietonie

Mam problem w moim zwiazku. Moj facet wlasnie mi powiedzial ze go nasze zycie seksualne nudzi. Jestesmy z soba 8 lat mamy po 30-tce. Nie mamy tabu co do praktyk lub pozycji, i praktycznie wszystko jest dozwolone jesli wykonane w mieszkaniu. Po prostu nie kreci mnie seks w miejscach publicznych. I jeszcze jedno, nie lubie gadac o seksie - wole robic. No i co mam teraz zrobic? To ja jestem dziwna czy on? Prosze o powazne odpowiedzi

Gość gość
Zapytam najpierw- czy się kochacie? Czy jest między wami uczucie? Chętnie cos jeszcze napiszę, po twojej odpowiedzi na te pytania.

Gość gość
Mysle ze tak - przynajmniej z mojej strony nadal sa uczucia - ale uwazam ze do seksu nie mozna sie zmuszac, a ja po prostu czuje sie zazenowana kiedy on mowi zebym nie zakladala bielizny przed wyjsciem do baru albo ze ma ochote na seks na klatce schodowej.... Wogole mnie to nie podnieca, i zastanawiam sie czy to ja mam problem...

Gość Jaknietonie
To ja to wyzej - zapomnialam ze to nie jest staly nick ! Ludzie z waszych doswiadczen! Moze ktos sie podzieli - jak daleko ludzie sie posowaja w zwiazkach zeby drugiemu sprawic przyjemnosc? Dziewczyny czy wasi mezowie domagaja sie takich rzeczy?

Gość gość
dziś kupcie sobie gry erotyczne, może wam pomogą. np. z nielegalna.pl albo z księgarni (też czasem są)

Gość gość
Wszystko z tobą ok:) seksu nie odmawiasz, jestes chętna, ale ...w domu. I tak powinno być. To sfera najintymniejsza, absolutnie prywatna. Pomysł, by wyjsc bez bielizny, jest do kilkurazowego uzytku, ale nie na wyjscie do baru. Raczej na odwiedziny u męzczyzny, gdybyscie mieszkali osobno. Dlugie futro, lub trencz, pod spodem obcisła sukienka, bez bielizny. Mile zaskoczenie w trakcie wizyty:)... Twój męzczyzna szuka nowych podniet, i chce cię namówic na cos ryzykownego i... szczeniackiego. Idzie z seksem w tym kierunku, bo moze uczuc u niego juz nie ma? A seks w sypialni juz mu nie wystarcza? Bo skoro nie ma u niego uczuc, zostal tylko seks, a i seks robi się nudny, bo w sypialni, to moze wyprowadzic go " na zewnątrz"? W jakąs dziwną sciezkę perwersji chce wprowadzic cię twój facet.... Jezeli czujesz się z tym źle, nie zgadzaj się na takie "pomysły", bys nie straciła osobistej godności i szacunku do samej siebie. To nienormalne,,i to nie zarty. Mozna najesc się wstydu i dostac grzywnę za czyny lubieżne w miejscach publicznych. Pracujesz, i twoja reputacja w miejscu pracy tez by ucierpiała, i to mocno. Uwazaj, przeanalizuj wszystko, cały związek od początku, uczciwie do bólu. Nie napiszę nic więcej, bo mądrej głowie dosc....

Gość gość
Pisalam o 19.18 i o 19.47... Pozdrawiam....

Gość gość
Gosciu dziekuje! To jest dokladnie co sobie myslalam... Tez mi sie to wydaje dziwne, i mysle ze masz racje... Jaka szkoda, ale nie bede takich rzeczy robic dlatego ze jemu sie nudzi ... Mysle ze powazna rozmowa mnie teraz czeka... :(

Gość gość
Przykro mi, ale tak to wygląda. Przytulam i pozdrawiam. urszak