Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fokkkksa

o co chodzi mojemu bylemu facetowi

Polecane posty

Gość fokkkksa

Witam serdecznie , nigdy jeszcze tutaj nie bralam udzialu w dyskusji na tym forum, ale nie z kim porozmawiac na pewien temat.... Mianowicie z moim bylym facetem (on 28 ,ja 23 lata ) nie jestem juz prawie od 3 lat, on ma dziewczyne, od jakis dwóch miesięcy Zauwazylam ze tak jakby mnie szpiegowal, wypytuje naszych wspolnych znajomych o mnie, szpieguje mnie na facebooku tzn : np z ciekawosci tydzien temu siedzialam zalogiwana na facebooku 3 h i on wtedy tak samo, a on jest takim typem ze wchodzi na facebook na 10 min dziennie i wychodzi, wtedy byla wlasnie zalogowany tak samo jak ja i co chwile wylogowywal sie na 5 min i od nowa sie logowal, no to ja sie wylogowalam bo mysle sobie nie pisze to nie....nsstepnego dnia wylaczylam dla niego czat w tych samych gidzinach ale weszlam na tel z ukrycia na jego profil w wiadomosci i byl dostepny tez tak dlugo.... i wczoraj widzial od nowa ze jestem tak dlugo dostepna i robil to samo.... wiem ze to dziecinne ale jak mam to odczytywac, on cos do mnie jeszcze czuje ?

Gość gość
Nie sądzę by coś do Ciebie czuł. Pewnie chętnie by się z Tobą spotkał, ale nie sądzę by chodziło o uczucie. Znajomych może zwyczajnie pytać dlatego, że chce wiedzieć co się u ciebie dzieje?

Gość gość
Usuń go ze znajomych i nie będziesz miała problemu ;) Skup swoją uwagę na czymś pożytecznym ;)

Gość fokkkksa
Hmmm, ale po co niby chcial by siee ze mną spotkać ? Wiem ze dziwne pytania zadaje ale mam niejasną sytuacje o zle się z tym czuje

Gość gość
Myślę, że może mu chodzić o seks. Faceci często próbują wykorzystać niepewność byłej. Uwierz mi coś o tym wiem...

Gość gość
No moze to co mowisz ma sens... tmbardziej ze to on mnie zostawil, a z tą swoją jest juz pomad 2 Lata..

Gość gość
Ja swoją kobietę zostawiłem przeszło dwa lata temu i kilka razy skorzystałem z tej furtki... Umawialiśmy się na spotkanie i wykorzystywałem ją, zdaję sobie sprawę, że to perfidne

Gość gość
A on się do Ciebie w ogóle odzywa? Utrzymujecie jakiś kontakt?

Gość fokkkksa
Nie mamy zadnego kontaktu , dlatego ze rozstalismy sie malo przyjemnie, ale mam dziwne uczucie ze on chce sie odezwac...

Gość fokkkksa
Nie mamy zadnego kontakt, moze dlatego ze rozstalismy sie malo przyjemnie...ale mam dziwne uzucie ze on chc sie odezwac

Gość gość
Jeśli ma się odezwać to albo po ludzko ciekaw jest co się u Ciebie, bo nie można tego wykluczyć albo czegoś od Ciebie chce. Już napisałem wcześniej o co może chodzić...