Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

proszę o radę!

Polecane posty

Gość gość

hej. mam 19 lat i o 4 lata starszego chłopaka. . jesteśmy ze sobą już 4 miesiące, kochaliśmy się już ze sobą, było nam cudownie w łóżku, każde z nas było zaspokojone. ale od jakiegoś miesiąca on wyraźnie stracił zainteresowanie mną i moim ciałem :-( nie jestem może idealna, ale on cały czas powtarzał mi i powtarza ze go bardzo podniecam, lecz już nie jest taki chętny do seksu :-( mówi ze jest zmęczony po pracy i wgl ale boję się że kogoś sobie znalazł :-( ja go zaspokajam tak jak zawsze, bo lubię to robić, lecz on nie robi nic w kierunku zaspokojenia mnie :-( chyba mu się już znudzilam a przecież doskonale wie, że na każdą jego propozycję spróbowania czegoś nowego zawsze się zgodzę :-( i jeśli chce się kochać to robimy to, bo bardzo mi na nim zależy i go kocham, i chce aby mu było ze mną dobrze, bo myślimy poważnie o wspólnej przyszłości .. niepokoi mnie tylko brak zainteresowania moim ciałem i moja osobą. . co mam robić, jestem załamana :-(

Gość gość
Czy to panna A*** ?

Gość gość
Nie jestem żadną panną A*** ...

Gość gość
było 🖐️

Gość gość
Po pierwsze to nie miłość, ale fascynacja... nie ma mowy o kochaniu po 4 miesiącach. Po drugie, facet to jeszcze gówniarz, więc wielce prawdopodobne że nie jest jeszcze gotów na poważne relacje i chce się wyszumieć, albo dotarło do niego, że nie jesteś tą której szuka. Po trzecie, dajcie sobie trochę czasu i nie panikuj, związek to nie tylko seks i nie można wiecznie bzykać się non-stop.