Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfrustrowana123

Rzucił, nie chce związku a chce utrzymywać kontakt

Polecane posty

Gość sfrustrowana123

Hej:) Potrzebuje porady.Tydzień temu zerwał ze mną facet.Za przyczyne podawał niby brak przyszłości , różnice , problemy,do tego jak sie później dowiedziałam moje zachowanie też sie przyczyniło.Fakt mam dość trudny charakter.No ale właśnie zastanawia mnie , że mimo całej tej sytuacji dalej chce utrzymywać kontakt , jednak nie chce związku...Co najlepsze nie chce szukać nikogo a jak ja wspominam o całkowitym zerwaniu kontaktu to on sie tylko złości...Też nie chce żebym kogoś znalazła...Nie rozumiem go kompletnie...Co myśleć , co zrobić w takiej sytuacji? Miałyście podobną? Ahh dlaczego faceci są tak skomplikowani...;(

Gość gość
Bo chce układu na swoich warunkach. Po wiec definitywnie nie, a za miesiąc sam przyjdzie na kolanach

Gość gość
chce kontaktu, bo nie chce stracić koła zaposowego, jakim dla niego jesteś jak tylko znajdzie sobie kogoś - sam zerwie kontakt

Gość gość
Dokładnie. Wisisz mu ale możesz się przydać. Olej go pierwsza, nic z tego nie będzie. Jakieś sms-y z życzeniami na święta itp. raz na ruski rok można napisać.

Gość gość
Olej go dokladnie, wyrzuć z zycia, przytemperuj charakter... Zyczę szczęscia, i nowego, stabilnego faceta:)