Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak uważacie, czy dobrze już schudłam po ciąży czy jeszcze dużo muszę

Polecane posty

Gość gość

Urodziłam pierwsze dziecko 8 miesięcy temu. mam 29 lat przed ciążą ważyłam 56-57kg, dzień przed porodem 72 :O teraz ważę 61 kg .... i choć skaczę ze skakanką, ćwiczę z Ewą Ch. (ale nieregularnie) to ani rusz dalej ... dietę mam 1600-1800 kcal ...

Gość gość
Aha, mam 164 cm wzrostu

Gość gość
Słuchaj waga to nie wszystko, ćwiczysz t rzymasz dietę, może nabras masy mięśniowej, po ciąży dostajesz bioder piersi tez są większe.. moim zdaniem masz dobra wagę, ile to z bab chciało by taką mieć.... wg BMI tez nie masz nadwagi.... Ale ćwiczyć zawsze dobrze dla kondycji skóry budowy ciała :-)

Gość gość
ja przed ciążą ważyłam 64 kg, w dniu porodu 84. Obecnie 10 mies po porodzie 59- 60 kg. Ale trzymam dietę + chodzę na fitness 2 x w tyg. Wzrost 164

Gość gość
Hmm, nie przytyłaś bardzo dużo. Sporo schudłaś, ale jeszcze trochę ci zostało. Od jak dawna masz dietę i ćwiczysz? Może za szybko oczekujesz efektów?

Gość gość
A ja ważyłam rowno 60kg jak zaszłam w ciążę (drugą) na końcu ważyłam 83kg, teraz dwa miesiące i dwa dni po porodzie ważę 65kg! Bez ćwiczeń! Bardzo się ciesze

Gość gość
Ja mam 170 cm i przed ciaza wazylam 56 kg w ciazy pod koniec 71 kg a teraz waze 59,5 kg i tez waga ani drgnie a chciabym wAzyc 58 kg i dziwne ze ta waga nie spada. Nawet jak zgubie 1 kg to i tam zaraz wracam do tej wagi 59,5 kg :(

Gość gość
A jaka jest wg Was idealna waga dla osoby ze wzrostem 165 cm? Bo moim zdaniem bmi nie jest do konca wyznacznikiem bo np wychodzi ci ze jak wazysz 55 kg to jest wg bmi ok i np. 70 kg tez ok...no sorki ale to jest przepasc....

Gość gość
Ja jestem z kolei szczupla bo waze 58-59 kg a mam 169 cm wzorostu...ale mam problem ze mam brzuch za duzy...nawet jak chudne to ten brzuch jest taki wydety....ktos tak mam?? Brzuszki pomagaja na gorna czesc brzucha a ja mam problem z tzw dolna partia brzucha....ktos cos poradzi??

Gość gość
Ja waze 55 kg przy 166 2 corki 33 lata

Gość gość
Do gość [14 51]. Ważę tyle samo co Ty i mam tyle samo wzrostu. Ćwicze hula hopem i brzuch mam płaski. Dwie ciąże mam za sobą, a przy jednej przytyłam ponad 30kilo.(dieta też jest ważna)