Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę pomóżncie nie wiem co robic mialam wypalana nadzerke

Polecane posty

Gość gość

witajcie pisałam już tutuaj ale nie mogę znajsc tematu. mam 23 lata tydzień temu mialam wypalaną nadzerkę szyjki macicy. Pracuję na stanowisku mięsnym. Byłam u lekarza rodzinnego po zwolnienie bo bolał mnie brzuch. Zwolnienie mam do dzisiaj. rodzinna nagadała mi że po tekim zabiegu nie moge dzwigać. Ginekolog nie powiedziałam że pracuję na stanowisku mięsnym bo po prostu z tego bóli i tresu wyleciało mi to z głowy. Nie wiem co robić :( boję się że jak będę dzwigać to coś mi się stanie. A z 2 str boje się ż emnie zwolnią w końcu z pracy co mi radzicie ?

Gość gość
i jeszcze jedna sprawa jutro i w czwartek mam na grafiku wolne ale czy jechac dzisiaj do pracy i zapytać czy jutro mam przychodzić do pracy ? jezu proszę pomóżcie bo już nie wiem co ja mam robić. :(

Gość gość
skoro mam w grafiku wolne to raczej wolne mieć powinnam ale skoro 5 dni miałam wolne to może woleli by żebym do racy juro przyszła już nie wiem co mam robić

Gość gość
Idz do pracy wg grafika,poza tym to nie znamy zssad w Twojej pracy i skad mamy eiedziec czego szrf oczekuje.ja po wypalaniu nor mialam nic wolnego ale czulam soe dobrze jakbym nie miala zabiegu.

Gość gość
a ja włąsnie miałam bóle niestety. Zabieg miałam koło 12 na 13;30 poszłam do pracy. nie ciekaweie mi się pracowało tyle że na moje szczęśnie nie mieliśmu przez ok 2 godziny prądu w pracy to sklep był zamknięty :) ale jak wóciłam do domu to myślałam że rodzę ! tak mnie bolało. i poszłamna następny dzień do rodzinnej i tak jak mówiłam nastraszyła mnie nie zle! tyle że ona słynie z tego że daje zwolnienia za kase i może dlatego mnie namiawiała ? nie wiem. napisąłabym do kierowniczki czy mam przychodzić wedle grafiku ale jak na złość od dzisiaj już ni jest nasza kierowniczką jest jakaś nowa. ALe jak by grafik ulegl zmianie to myślę że by mnie o tym poinforowali prawda ? a sama raczej nie będę sie prosić o zabranie wolnego bo nie raz mi wolne zabrali zdnia na dzień że nie możnabyło nic zaplanować

Gość gość
wiesz... u nas szef to najchętniej by chciał abyśmy wcale nie brąły wolnego i racowąły po 12 godzin non stop

Gość gość
wypalanie nadżerki to nie jest taki zabieg zeby dostac wolne...ja normalnie do pracy chodziłam, bez przesady, można miec delikatne bóle podbrzusza jak na okres i tyle. A co do pracy i grafiku to zadajesz dziwne pytania, skąd mamy wiedziec zadzwoń jak się nie dowiedziłas przed świętami kiedy masz do pracy wrócic, a nie nas pytasz.