Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszystko się Psuje

Polecane posty

Gość gość

Cześć :) Mam taki Problem A więc ... Jestem z chłopakiem już Rok . mieszkam u niego od mniej więcej 6 miesięcy . Dużo się kłócimy i sprzeczamy o Błahostki . Mieliśmy w naszym związku 3 Przerwy -najwięcej trwały tydzień .Znowu się schodziliśmy . Przez pare dni było dobrze ale znowu powracało to co było wcześniej . Były 3 sytuację kiedy zerwaliśmy i on pojechał na imprezę i po prostu pocałował się z inną . Od tamtej pory mimo że pierwszy raz to był dawno i nawet jak ze sobą nie byliśmy to ja po prostu boję się że znowu może to zrobić :/ W nerwach czesto krzyczy nie panuje nad sobą co mówi . Potrafimy wypomnieć sobie wiele rzeczy które sprawiają nam potem ból . Jak zrywaliśmy to ja po prostu nie miałam ochoty na nic :/ Nie chciałam wychodzić do nikogo , Koledzy chcieli wyjść ze mną ale ja nie chciałam .W Przeciwieństwie do niego on załatwiał takie problemy alkoholem ..... Nie będąc z nim bałam się że go stracę raz na zawsze . To jest mój pierwszy Chłopak Którego tak mocno kocham . Ale czasami się zastanawiam nad zerwaniem . Ponieważ ja często Płacze , Nie dogadujemy się czasami jest dobrze a zaraz znowu to samo . :/ Była jeszcze jedna sytuacja o której powinnam napisać . Zdarzyło się to dość nie dawno . -Między nami nie układało się tak jak przedtem . W sobote nie mieliśmy co robić to pojechaliśmy na impreze poznał tam jakąś dziewczynę -Fakt faktem nic miedzy nimi się nie wydarzyło .Ale po tej imprezie juz nic nie było tak jak dawniej zaczął mnie olewać W tedy juz wiedziałam że coś jest nie tak . zaczął pisać z nią ,potrafił poświęcić jej czas do 4 rano na wiadomościach na facebooku ... mi nigdy tyle nie poświęcił . Później z nim zerwałam bo nie wytrzymałam tego napięcia . :/ :/ Przez 3 dni pisaliśmy ze sobą smsy które nie było typowo normalne dla pary która spędziła razem 9 miesięcy . Zaczęły się wypominanie .. ty Zrobiłaś to . Ty jestes taka , taka masz opinie , będziesz tego żałowała . Wymiana słów które w ogóle nie powinny Paść . Aż w końcu przestałam odpisywać i był spokój przez około tydzień aż w końcu wracam od jego mamy i dostaje sms : Chciałem ci Powiedzieć że strasznie mnie ostatnio poniosło , Nie chciałem się rozchodzić w kłótni .Chcę żebys pamiętała że wciąż cię bardzo kocham , i szybko się w tobie nie odkocham bo z żadną nie spędziłem takich chwil co z toba . ... I później Jakoś tak wyszło że wszystko we mnie pękło i się zeszliśmy . A teraz znowu się robi to co było kiedyś . Czasami płaczę i dziwię się że ktoś nas mógł poróżnić że mógł sobie polecieć do innej która poleci na każdego . Pomóżcie mi co mam zrobić .