Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karola1234567890

Wszystko Się wali

Polecane posty

Cześć :) Mam taki Problem A więc ... Jestem z chłopakiem już Rok . mieszkam u niego od mniej więcej 6 miesięcy . Dużo się kłócimy i sprzeczamy o Błahostki . Mieliśmy w naszym związku 3 Przerwy -najwięcej trwały tydzień .Znowu się schodziliśmy . Przez pare dni było dobrze ale znowu powracało to co było wcześniej . Były 3 sytuację kiedy zerwaliśmy i on pojechał na imprezę i po prostu pocałował się z inną . Od tamtej pory mimo że pierwszy raz to był dawno i nawet jak ze sobą nie byliśmy to ja po prostu boję się że znowu może to zrobić :/ W nerwach czesto krzyczy nie panuje nad sobą co mówi . Potrafimy wypomnieć sobie wiele rzeczy które sprawiają nam potem ból . Jak zrywaliśmy to ja po prostu nie miałam ochoty na nic :/ Nie chciałam wychodzić do nikogo , Koledzy chcieli wyjść ze mną ale ja nie chciałam .W Przeciwieństwie do niego on załatwiał takie problemy alkoholem ..... Nie będąc z nim bałam się że go stracę raz na zawsze . To jest mój pierwszy Chłopak Którego tak mocno kocham . Ale czasami się zastanawiam nad zerwaniem . Ponieważ ja często Płacze , Nie dogadujemy się czasami jest dobrze a zaraz znowu to samo . :/ Była jeszcze jedna sytuacja o której powinnam napisać . Zdarzyło się to dość nie dawno . -Między nami nie układało się tak jak przedtem . W sobote nie mieliśmy co robić to pojechaliśmy na impreze poznał tam jakąś dziewczynę -Fakt faktem nic miedzy nimi się nie wydarzyło .Ale po tej imprezie juz nic nie było tak jak dawniej zaczął mnie olewać W tedy juz wiedziałam że coś jest nie tak . zaczął pisać z nią ,potrafił poświęcić jej czas do 4 rano na wiadomościach na facebooku ... mi nigdy tyle nie poświęcił . Później z nim zerwałam bo nie wytrzymałam tego napięcia . :/ :/ Przez 3 dni pisaliśmy ze sobą smsy które nie było typowo normalne dla pary która spędziła razem 9 miesięcy . Zaczęły się wypominanie .. ty Zrobiłaś to . Ty jestes taka , taka masz opinie , będziesz tego żałowała . Wymiana słów które w ogóle nie powinny Paść . Aż w końcu przestałam odpisywać i był spokój przez około tydzień aż w końcu wracam od jego mamy i dostaje sms : Chciałem ci Powiedzieć że strasznie mnie ostatnio poniosło , Nie chciałem się rozchodzić w kłótni .Chcę żebys pamiętała że wciąż cię bardzo kocham , i szybko się w tobie nie odkocham bo z żadną nie spędziłem takich chwil co z toba . ... I później Jakoś tak wyszło że wszystko we mnie pękło i się zeszliśmy . A teraz znowu się robi to co było kiedyś . Czasami płaczę i dziwię się że ktoś nas mógł poróżnić że mógł sobie polecieć do innej która poleci na każdego . Pomóżcie mi co mam zrobić .

Gość gość
kolejna p**********a k***a ze swoimi pojabanymi problemamai ,aleot to ta sama j******a usuncie ją 1!!!!

Gość gość
Pisał z inną dziewczyną do 4 rano? ;o Jak mogłaś do niego wrócić? Nie możesz tak postępować bo tak będzie cały czas. Na pewno uprawiacie seks, więc możliwe, że jak inna mu nie da to pisze do Ciebie jak bardzo żałuje itp a w rzeczywistości chodzi mu o jedno. Powinnaś z nim bezpowrotnie zerwać. On Ciebie nie szanuje. W złości zwykle mówi się to, co się myśli. Zwykle w kłótni mówimy prawdę. Weź to pod uwagę, bo nie napisałaś co on mówił w złości Tobie. Współczuję Ci tego. Rok to nie miesiąc. Rozstanie będzie ciężkie, ale pomyśl, że inni rozchodzą się po dziesięciu latach. Ba, mają dzieci. Im jest jeszcze ciężej.

Czasami jak był pijany wyzywał od najgorszych ... Ale ja po prostu boję się że bez niego nie dam rady . wszyscy mi mówili że jestem głupia jak do niego znowu wrócę ale ja robiłam swoje i nie słuchałam . Jak sie rozchodziliśmy to po prostu myslałam że nikogo juz tak nie pokocham :/

Gość gość
Co za idiotka.... I tak z nim zostaniesz