Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skad jest Wasz chlopak lub maz?

Polecane posty

Gość gość

Jako, ze to temat poza Polska to pewnie wiele Polek zwiazalo sie z obcokrajowcami. Napiszcie skad jest wasz obecny chlopak. maz i co w nim takiego fajnego, ze go wybralyscie. Tez jakie ma wady typowe dla kraju jego pochodzenia.

Gość gość
mąz jest z niemiec, mieszkamy w berlinie, on pochodzil z monachium, przystojny, szarmancki i ten niemiecki akcent no kocham po prostu :D mam 23 lata , mąz 31 :) mimo takiej roznicy kochamy się, podrózujemy,cale zycie przed nami :) kocham go, ale miloscia jest inny pierwsza milosc,ale on tez ma juz zone, nie zyje przeszloscia ..tylko wiem ze jestem z moim i na tym sie skupiam.. :)

Gość gość
Moj maz jest z Wysp Kanaryjskich, ale jest pol Kubanczykiem pol Hiszpanem. Jest bardzo przystojny, wysoki, oczywiscie wspaniale tanczy i ma super poczucie humoru. Z wad to: balaganiarz i lekki maminsynek

Gość gość
Teraz nikogo nie mam, ale zobaczymy na kogo trafi. Ważne żeby byl dobrym spokojnym człowiekiem (Latynosi i czarnoskórzy tu odpadają).

Gość gość
Ja mam chlopaka z Czech i powiem, ze jest bardzo na luzie, ma duzy dystans do siebie. Mieszkamy razem od roku i to on najczesciej zajumuje sie gotowaniem i sprzataniem bo jak sam mowi bardzo to lubi. Jakis szczegolnych was nie zauwazylam, no moze to , ze jest zagorzalym fanem pilki noznej i jak jest mecz to glupieje totalnie, ale takie zachowanie zdaza sie chyba u facetow z kazdego kraju

Gość gość
Mój jest belgiem.

Gość gość
Polczyny wala Timory. Proszę, o to przykłady z zycis wzięte, jeszcze ta co nazistę,rozwodnika zachwala. Normalny niemiaszek by na ciebie nie spojrzał sciero. Ależ musicie byc paskudne. Juz to sobie wyobrażam. hahahahahaha

Gość POlczyna UK
moj jest z timoru. zalety? tylko on zaakceptował moją rozjechaną przez połowę Londynu picz i zgodził się penetrować mnie analnie. wady? nooooo... za wysoki to on nie jest - jakieś 145 cm w moich szpilkach :O

Gość gość
moj maz jest Szwedem

Gość gość
Dobrze cie ten Szwed w analna posuwa polczyno ?

Gość gość
Hahaha troll wrocil.zal ci dupsko sciska polaczku bo ciebie stac tylko na brzydka rumunke, goscinna w kroku hahahahha

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a kazdy facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=Ppy6mJsIwxA

Gość gość
moj jest grekiem

Gość gość
Nie ma takich gościnnych kobiet w kroku jak Polczyny z dlugimi nosami i wielkimi dopami.

Gość gość
Szwed czy Polak w anala posuwa tak samo ale co ty wiesz o posuwaniu sfrustrowany prawiku :)

Gość gość
Mój jest Polakiem, przyjechaliśmy tu razem z Polski lata temu. Ale nie jest takim "typowym" Polakiem jakich sporo tu niestety. Nie ma braku szyi nie chodzi sztywno jak robocop tudzież w dresach, nie klnie, nie jest łysy. Mąż mojej dobrej koleżanki jest Słowakiem. Partner innej koleżanki Irlandczykiem. A jeszcze inna ma męża z Nigerii. Wszyscy faceci są całkiem spoko. Ten z Nigerii czasem nie pozwala żonie wyjść na imprezę z koleżankami, to dziwne że maż cokolwiek zabrania (żona to nie dziecko w końcu), no ale nie wtrącam się.

Gość gość
Mój jest Włochem. Wysoki, ciemny, ognisty a przy tym dobry człowiek po prostu, opiekuńczy, pracowity i taki stabilny, z dobrej rodziny, za mną w ogień. Jesteśmy razem od 15 lat, małżeństwem rok. Wady? Ma lekkie ciągotki do rządzenia ( ale mu szybciutko je wybijam z głowy bo ja też mam). Czasem jest nerwowy i mnie to się udziela. Jest takim czyściuchem że nie usiądzie zanim wszystkiego nie wypucuje na błysk. Więcej grzechów nie pamiętam.