Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lipcowa_Mama

Letnie dzieci

Polecane posty

Gość Lipcowa_Mama

Rodzę w lipcu. Jakie ubranka na początek? Trochę zaczynam już głupieć, bo jedni mi radzą, że czapeczka i skarpetki zawsze dla noworodka, niezależnie od pory roku, inni że w upały to przegrzewanie dziecka. Help!

Gość gość
ja urodziłam 27 maja. Lipiec był upalny i dziecku zakładałam tylko bodziaka. żadnych czapek i skarpetek. W gondoli jest ciepło i nie ma przewiewu.

Gość gość
Ze szpitala zawsze się zabiera w czapeczce.

Gość gość
a na cholere w lipcu czapka?????? spodziewacie się halnego czy jak?

Gość gość
Poczekaj jeszcze jest trochę czasu do lipca. Nie wiadomo jaka bedzie pogoda. Mogą być upały ale rownie dobrze może padać i być zimno.

Gość gość
jedna czy dwie letnie czapeczki mozesz miec. skarpetki tez. taki dzidzius szybko traci cieplo. ale bez przesady. co do pogody to moze byc rozna, moze byc gorace lato ale niekoniecznie. takze troche dlugich rekawow tez sobie skompletuj.

Gość gość
taki dzidzius szybko traci cieplo. xxx chyba twój mózg traci ciepło wariatko. lipiec, upały, a te czapki ubierają. od słońca to chroni buda nosidła, po co jeszcze dziecko parzyc w czapce?? same sobie ponakładajcie na głowy czapki bawełniane.

Gość gonia8
Jak bobas troszeczkę podrośnie, będzie można mu kupić ładną, elegancką sukienkę. Spójrz na te sukienki dla dziewczynek na wesele- http://www.piccolino-sklep.pl/598,Sukienka-tiulowa-tutu-Mala-Dama-1 Córeczka poczuje się jak księżniczka ;)