Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniula45

Dodatki do włosów

Polecane posty

kwiatki są super :) szczególnie na wiosnę! ja uważam że zdrowe, długie i gęste włoski zawsze będą piękną ozdobą, ale co do Twojego pytania to kwiatki, te proste gumki ze złotą blaszką z HM ;) też dają radę. ja sobie ost kupiłam w Berszce takie niby uszy króliczka z czarnego hafciku, no i oczywiście klasyczna czerwona hustka w stylu pin up girl ;) co Ty na to?

Rzeczywiscie, dlugie wlosy sa super. Wtedy mozna zreszta z tymi dodatkami sie fajnie bawic i je pięknie prezentować. Ja mialam z tym problem przez dlugi czas (ciąża) i musialam przedluzac...

ojj pogorzyły Ci się przez ciążę? tego też się trochę obawiam, bo już teraz moje mam takie cieniutkie, wsumie nikt tego nie wie, bo już drugi rok przedłużam sobie w Great Lengths w Poznaniu ;) i nawet bardziej niż efekt przedłużania cieszy mnie ich gęśtość ;) ogólnie bardzo bym Ci polecała, bo zabieg to jest jakieś 2 godzinki i masz spokój na ponad 8 miesięcy (jak dobrze dbasz) no i dla młodej mamy jak znalazł, bo są bardzo wygodne, możesz je wiążać, pleść i nie ma zadnych odkształeń :)