Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ottina09

suknia ślubna ciążowa.

Polecane posty

Jestem obecnie w 4 miesiącu ciąży w Lipcu wychodzę za mąż...jaka jest cena sukni ślubnej ciążowej i gdzie mogę taką kupić? ;)

Gość gość
sama szukam takiej sukienki i bardzo ciężko jest coś fajnego znaleźć

Gość gość
ja kupiłam (ślub cywilny) sukienke na allegro i u krawcowej przerobiłam ją z zasuwanej na wiązaną. Ostatecznie i tak nigdy nie włożyłam jej bo do ślubu nie doszło

Gość gość
Też szukałam na allegro i po prostu kapa. Przykro mi że do Twego ślubu nie doszło.

Gość gość
to po co bierzesz ślub w ciąży? nie możesz poczekać aż urodzisz?

Gość gość
1. kiepskie zdjęcia 2. nawet kieliszka szampana się nie napijesz 3. stres szkodzi dziecku 4. będziesz opuchnięta w 7 m-cu 5. jak masz zamiar wytrzymać w takim stanie tyle godzin?

Gość gość
skoro to wpadka, to po co się tak spieszysz?

Gość gość
A skad jestes ja mam suknie :)

Gość gość
z małopolski

Gość gość
Ja jestem z Bielska-Białej. Będę wystawiać moja suknie na olx jakbyś była zainteresowana daj znac wrzucę link.

Gość anna korrek
Ja bym na pewno poczekała aż urodzi dziecko. Skąd wiesz jak będziesz się czuła? Możesz nie nadawać się do zabawy, a w dniu wesela wymiotować. Po co ci to? Ale jeśli już się upierasz to kup taką sukienkę, jaką pokazała Ci przedmówczyni, a nie klasyczną suknię ślubną!

Gość gość
portner - śliczna sukienka, miałam bardzo podobną od tej firmy, tylko z poprzedniej kolekcji. To na swoim ślubie oczywiście. Nie kupuj klasycznej sukni ślubnej bo to będzie dla ciebie masakra, a nie najważniejszy dzień w życiu. Ma Ci być wygodnie ;-)

Gość gość
Co to za nowa moda?

Gość gość
Ta biała sukienka Torelle - ona nadaje się do chodzenia jeszcze po ciąży? W sensie - czy fason na to pozwala? Na fotkach nie widać, żeby miejsce na brzuszek było szczególnie mocno widoczne. Jak to jest wykonane? Można ewentualnie zrobić jakąś delikatną przeróbkę, aby to się nadawało na później?

Gość gość
Ja taką suknie używana kupiłam na tym portalu www.okazjexl.pl . Mają fajne sukienki w całkiem nie drogo wystawione.

Gość gość
Osobiście też bym poczekała, ale to Twoja decyzja :) Suknie ślubne ciążowe na pewno można kupić w wielu salonach, ja Ci mogę polecić salon, gdzie ja kupowałam suknię - Emmi Mariage, tutaj strona http://emmimariage.pl możesz poprzeglądać, co mają :) Sukienki piękne i świetnej jakości, tak że polecam!

Gość pola343
Jeśli macie problem z zakupem takiej sukni warto wtedy uszyć sobie na zamówienie. Przepięknie szyją na wymiar w http://katrisbridal.com/ Fachowe doradztwo , polecam z czystym sumieniem.

Gość gość
Ja kupowałam swoją suknie w salonie mody ślubnej w Szczecinie w lovecms. Jak do nich przyszłam byłam na 7 mc prze ślubem. Wybrałam sobie orientacyjnie suknie i miała być szyta na dwa mc przed ślubem. Jak się do nich zgłosiłam okazało się, że jestem w 8 tygodniu ciąży...8 tygodni to już 2 miesiące....byłam załamana, że nie będzie mi dane założyć tak pięknej sukienki jaką sobie wybrałam. Panie z salonu mnie uspokoiły, i powiedziały ze 4 mc to żadna widoczna ciąża - tak uszyją sukienkę, że wszystko będzie tak jak trzeba. Miały rację i mój brzuszek był bardzo mało widoczny.

Gość gość
A rozglądałaś się po salonach ?? albo u jakiejś krawcowej ?? Zajrzyj do www.gdziewesele.pl i do mody damskiej, tam na pewno znajdziesz coś dla siebie albo kogoś kto Ci uszyję suknie :)