Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moczek

dlaczego w tym kraju jest tylu homofobów ?

Polecane posty

dlaczego w tym kraju jest tylu homofobów ? Jak z tym walczyć ? !

Gość gość
Nie walczyć. Pedalstwo jest obrzydliwe. To z nim trzeba walczyć.

nieeeee! nic nikomu nie wyliże, nie obciągne ani nie dam d**y !!! jasne ?

Gość gość
Co to znaczy "homo fob" ? To kto ma fobie ? Normalni ?

Gość gość
Gender to najgorsze, co może być.

Gość gość
A Ty moczek jesteś homofobemfobem...

możecie w końcu coś bardziej inteligentnego napisać i pełnym zdaniem ? czy nawet tyle nie potraficie ?

Gość gość
Wlasnie dlatego, za takie wpisy jw.

Gość gość
bo wszystkich brzydzi taplanie w goownie

Gość gość
tez nie wiem :( nie wiem czemu w Polsce tak lubia wtracac sie innym w zycie, najlepiej zeby kazdy zyl wg okreslonego wzorca bo jak nie to wszyscy zbluzgaja, gadaja o lizaniu rowa, kupie, probuja zrownac do swojego poziomu rynsztokowego...

Gość gość
Homofob to taki co nielubi zboczencow? Tak? Ja tam nic donich niemam ,maja problem i nic nieporadze ale unikam bo niechce zeby mnie ktos mial za zboczka. Pozatym nierozumie tego ,to nienaturalne i nic nato nieporadze . Taka ma konstrukcja psychiczna, ze nazywam zeczy po imieniu. Pozatym nidalbym dziecka na wychowanie gejom czy lezbijkom ,bo natura tak to zrobila ze para ma byc 2 pciowa iwtedy se moga zrobic iwychowac na normalnego obywatela,a . Pary 1 pciowe natura ogranicxyla w tym temacie wiec niech od wychowywania mlodych ludzi na kochajaca plec przeciwna sie odczepia bo poprostu niemaja i nieczuja tego co powinno byc zgodne z natura. Blebleble szkoda gadac kaxdy wie oco chodzi.

Gość gość
a lesbijki to gorace a posuwac kobiete w srake to seksi hipokryci

Gość gość
uwazam sie za homofoba...dlaczego ? moze dlatego,ze naturalne wydaje mi sie laczenie w pary osob dwoch odmiennych plci, seks oaob tej samej plci uwazam za wypaczenie lub zboczenie oraz obzydliwy wydaje mi sie seks dwoch facetow ( bo wiadomo dwoch pieknych kobiet, obrzydliwy nie jest tylko zboczony :p ) nie chcialabym aby taki homoseksualny model byl promowany jako normalny i naturalny. gdyby tak mialo byc to rownie osoby tej samej plci moglyby posiadac biologicznie potomstwo..wiec juz na starcie natura odrzuca taki model. nie znam osobiscie zadnego zadeklarowanego geja (moze ktos sie ukrywa :p ) aczkolwiek chyba nie ma nic obrzydliwszego niz obciaganie jednemu facetowi przez drugiego bleee

Gość gość
Dlaczego jestem homofobem?Może dlatego,że kiedy zawierałam małżeństwo to był to zwiazek kobiety z mężczyzną a teraz chce mi się to zabrać.Proszę znależć inną nazwę dla swoich jednopłciowych związków i się odczepię.

Gość gość
Wyjedź do Rosji

Gość gość
niezrozumiałe to grożne. każdy polak powinien przejść w ramach szkolenia kurs trzymiesięczny , najlepiej być przez trzy miesiące partnerem Geja. wtedy by poznał, polubił, zrozumiał

Gość gość
Popatrzcie w tym temacie, jak się zachowujecie. Obrzydliwie, obscenicznie i oblesnie. I tyle wystarczy za mój komentarz. W tygodniku Angora, nr.13, jest ciekawy wywiad z Dolce&Gabbana. Polecam.

Gość gość   Urszak
nie zgadzam siè na adopcje dzieci przez pary homoseksualne. Nie zgadzam siè na dyktat mniejszosci wszelkich, ani na manipulacje, by pewne grupy osiągnèły zamierzone cele. A tzw. parady równosci są obsceniczne, pełne wyuzdanych gejów i lesb. Mam kilku znajomych o innej orientacji, są to ludzie na poziomie i dyskretni. Zyją w związkach, pracują, funkcjonują, i nie epatują swoją innoscią, nie uzalają siè, przyjmują swoją innosc naturalnie. To kwestia odpowiedniego zachowania -z klasą.

Gość gość   Urszak
Niestety, stac nas tylko na skromne mieszkanie. Mieszkamy w duzym powiatowym miescie w woj.pomorskim. Poprzednie mieszkanie sprzedalismy pare tygodni temu. Powody: koszmarni sąsiedzi, watahy pijanych nastolatkow, wrzaski nietykalnych dzieci pod oknami... Obecnie wynajmujemy mieszkanie e innym miescie. Chcemy cos kupic, ale boimy sie "powtorki z rozrywki". Poradzcie, jak tego uniknąc. Na dom nas nie stac.

Ilość homofobów jest wprost proporcjonalna do ilości niezadowolonych ludzi, którzy nie akceptują wszystkiego, co nie jest im bliskie, z czym się nie utożsamiają i nie zgadzają. Urszak, pomyliłaś tematy.

Gość gość
też tego nie rozumiem :( i przykro mi i wstyd jak słyszę niektórych ludzi. Najgorsze, że we własnej rodzinie mam homofobów, rasistów, antysemitów. Brzydzę się tym co czasem wygadują i nie potrafię pojąć jak smutnym/ sfrustrowanym człowiekiem trzeba być żeby nienawidzić kogoś za to kim się urodził, nawet go nie znając..