Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skonsternowany

chłopak w rajstopach

Polecane posty

Gość Skonsternowany

Jestem chłopakiem. Mam 17 lat. Od dziecka (11lat) chodzę w rajstopach. Przyzwyczaiłem sie, jest mi w nich komfortowo a nawet ciepło w zimne dni. Juz nie dlugo skoncze 18 lat. Czy to cos zlego ze chodze w rajstopach? Wiem ze juz jestem coraz starszy, ale czy to znaczy, ze nie powinienem nosic tego typu ubioru bo jest przeznaczony tylko i wylacznie dla kobiet? Prosilbym o rzetelne wypowiedzi bo naprawde nie wiem czy ja robie cos zlego w tym ze nosze odbiegajacy od norm ubior. Nawet Pani doktor mi kiedys powiedziala ze dobrze ze nosze rajstopy i nie powinienem sie wstydzic (Rajstopy jak sa dobrze dobrane nie maja zadnych negatywnych dla zdrowia dzialan na meska czesc osob a wrecz przeciwnie- taka dostalem odpowiedz u lekarza o.O)

Gość gość
jestem dużo starszy od ciebie i również chodze w rajstopach rajtuzach oho ho a moze dluzej i zyje najważniejsze ze tobie wygodnie niema sensu przejmować się imbecylami którzy za chwile wysla komentarze typu pedal c***a.Pozdrawiam Paweł

Gość Yrteh
Mnie jak bola nogi, to ubieram rajstopy. Jako ze w domu sa osobnicy z zylakami. W zimie microfibra i jest cieplo, a w dodatku komfortowo. Wlasciwie do tego sa mi one potrzebne. Szkoda ze pewne kobiety zapomnialy o tych zaletach rajstop.

Gość Elizka01
Panowie bądźmy poważni, kto będzie chodził w damskich rajstopach?

Gość gość
pedaly