Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magii80

Usuwanie rozstępów Kraków

Polecane posty

Gość Magii80

Witajcie Rozstępy to moja zmora, próbowałam już chyba większości mazideł, kremów, serum dostępnych na rynku. Myślę o usunięciu ich laserowo czy jakąś inną metodą ale jestem zielona w tym temacie. Czy macie jakieś sprawdzone adresy w Krakowie gdzie mogłabym się skonsultować w tej sprawie?

Gość Dariaaaaaa
Nie wiem gdzie w krakowie ale polecam laser, po ciąży miałam baaaardzo duże rozstępy i pomogło

Gość Olafirali
Jeżeli chodzi o usuwanie rozstępów to w Bonarce jest Vesuna ale sama nie byłam:P Z zewnątrz wygląda ładnie hehe

Gość Mandarynka89
Też słyszałam o laserze ale pewnie trzeba zrobić całą serię tych zabiegów i kosztuje to fortunę :( Ja również mam rozstępy, jeszcze w miarę świeże i przed latem próbuję się ich pozbyć. Robię masaże i na to kremy silikonowe i nawet trochę pomogło ale dalej je widać jak diabli :/

Gość Marylion2
Często są promocje na wybrane pakiety, trzeba mieć uszy i oczy szeroko otwarte :)! I sprawdzać strony internetowe :D Ja usuwałam blizny na kolanie po operacji laserowo. Dla porównania, na brodzie również mam bliznę, niewielką, smarowałam i smarowałam i jest mniej widoczna ale jednak kilka sesji na kolano i blizn prawie nie widać :) Także wydatek jest ale jednorazowy a na całe życie.... Ja tam polecam...

Gość Mandarynka89
Sprawdziłam sobie na razie tę Vesunę, fajnie, że piszą dokładnie o tym skąd się biorą rozstępy i jak je leczyć. Ale dalej przekonana nie jestem:P

Dobrym pomysłem na to żeby rozstępy były dużo mniej widoczne jest peeling chemiczny. Szukałam informacji na ten temat bo mam podobny problem. Znalazłam to http://www.instytutluisa.pl/uslugi/peelingi-chemiczne/ i myślę, że to dobry sposób na rozjaśnienie i wyrównanie skóry tam gdzie są rozstępy. Jak się zdecyduję to mam nadzieję, że to paskudztwo zniknie :)

Gość Mandarynka89
Danuska D a co ma sosnowiec do Krakowa? -_- boszzz...

Gość Kaśkaaa2
Dziewczyny czy te zabiegi na usuwanie rozstępów na prawdę działają ??????

Gość JakajaOLA
Na pewno sto razy lepiej niż usuwanie rozstępów kremami cud :)

Gość Karilka3
Działają! Ale jak się kupuje w pakiecie!

Gość Roberta2
Ktoś jeszcze ma jakieś informacje o usuwaniu rozstępów w Krakowie?

Gość JakajaOLA
Tak! Trzeba wyłożyć trochę kasy na całą serię ale dla trwałego efektu warto! ;)

Gość Mandarynka89
Haha, no tak ;p Czego się nie robi dla pieknego wyglądu ;p Może warto zacząć oszczędzać ;) :)

Gość Rose26
czy któraś z was korzystała z zabiegów we wspomnianej vesunie? byłyście zadowolone?

Gość Stookrotka65
Rose26 W Vesunie usuwałam blizny które pozostały mi po trądziku młodzieńczym ;/ Strasznie się ich wstydziłam. Po kilku wizytach byłam bardzo zadowolona z efektu. :)

Gość Rose26
super! czytałam w necie inne opinie. większośc pozytywna :)

Gość Paczulka
Tutaj też jest cały pakiet: http://usuwanie-blizn-rozstepow.pl/ ja byłm w vesunie na usuwaniu blizny pooperacyjnej, która mi została z dziecinstwa. Musiałam wziąc az 6 zabiegów, bo niestety blizna była stara i bardzo długa (od uda do kolana praktycznie) i szeroka. Ale po tych 6 zabiehacg nie mam już blizny. zabiegi nie były przyjemne, wiec trzeba się przygotowac psychicznie, ze to nie jest zwykła wizyta u kosmetyczki.

Gość Zagubina
Zastanawiam się, czy to rzeczywiście działa, w sensie, czy rozstępy nie pojwią mi się za kilka lat w tych samych miejscach. Był ktoś na takim zabiegu i może potwierdzić, ze usuwamy je na zawsze, a nie tylko spłycamy, a on epotem odzyskuję swój pierwotny kształt?

Gość PamelkaSerduszko
Tak naprawdę zależy to od zabiegu, ale w przypadku laserowego usuwania - jak sama nazwa wskazuje - laser usuwa rozstępy. Jeśli będziesz o siebie dbać, nie powinny się pojawić. Ja usuwałam moje rozstępy po ciąży (a mam tendencję to rozstępów) i do dziś mi się nie pojawiły. Usuwałam własnie w Vesunie - to w sumie jeden z najbardziej popularnych gabinetów w Krakowie. Im szybciej usuniesz rozstępy, odkąd się pojawią, tym lepiej!

Gość Mirrell
Ehh, ja niestety też mam "tygrysie paski" i po latach kremów, masaży i jakiś dziwacznych rollerów.. poddaję się! Myślę nad tą Vesuną, ale boję się że z tego też nic nie będzie. I będe jeszcze bardziej zrozpaczona bo nie mogę już na nie patrzeć :( Ten laser naprawde coś usuwa??

Mirrell, ja nie mam tego problemu, ale możesz sobie o tym poczytać tu : http://vesuna.pl/blog/laseroterapia/usuwanie-rozstepow-laserem/ widziałam ostatnio jakiś program o medycynie estetycznie i była tam kobieta,która całe ciało miała w rozstępach! wyglądało to okropnie, jako nastolatka dostawała sterydy na astmę, cała pucha i rozstępy ma w każdy miejscu. pokazali ją po kilku zabiegach i różnica była ogromna także chyba warto się zastanowić :)

Gość Jaga

ja mam rozstepu na bockach..od lat.kiedys szybko schudlam i szybko pryztylam. jestem po trzecim zabiegu skin needlingu w Miu w Krakowie i widze poprawe kondycji skory. zabieg bezblesny. na laser mnie nie stac 😕

Gość caroline232

ja rozstępy laserowo usuwałam w Instytucie Piękna Bielenda i jestem bardzo zadowolona z efektów, gdyż rozstępów praktycznie nie widać 

Gość Kris

Ja usuwlam po ciazy rozstepu u Patrycji na Limanowskiego, nie zdziera kasy  jest profesjonalistka. Juz widac znaczna poprawe!

Gość Helka

hmm ja byłam w Miu i usuwałam rozstępy na boczkach bo szybko schudlam...były dość swieze wiec ladnie wyblakly po 3ech zabiegach!

Gość Jadzia

Potwierdzam opinię osoby powyżej. Ja też w tym salonie miałam. Tam taka miła dziewczyna jet. Ona głównie wogóle się permanentnym makijażem zajmuje. Usuwałam rozstępy z ud. Może nie na 100% ale bardzo wyblakły. A one juz trochę miały więc cudów się nie spodziewałam.