Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciowka po in vitro

Co sadzicie o tym ze pis zabrania in vitro w polsce

Polecane posty

Gość gosciowka po in vitro

????

Gość gość
a co sądzicie o tym, że książę Karol nie lubi różowego? a kogo to obchodzi, czego "zabrania" pis? :O

Gość gość
na pewno zwolenników przed wyborami im za to nie przybędzie...a mam nadzieję, że i kościól straci za to ,że sie wp*****la...mam nadzieję, ze ludzie zaczną masowo składac apostazję

Gość gość
Zacznie obchodzic jak babcie od rydzka go wybiora i dojdzie do wladzy pozamyka kliniki a ci co sie zdecyduja na invitro bede karnia

Gość gosciowka in vitro
Ja mam w d***e to co ksiadz czy biskup mi mow niech mnie wykresla z kosciola

Gość gość
myślę, że są hipokrytami, bo niektórzy pisowcy sami z in vitro korzystają, tylko publicznie żaden się nie przyzna

Gość gosciowka in vitro
mam nadzieje ze nie wybiora ludzie tego dude na prezydenta bo i tak kaczor bedzie zadzil

Gość gość
no :) najlepsza jest ta ogórkowa ściera Milera co sobie nawet tyłka bez wiedzy prezesa nie podetrze, minę ma jak kot sr/ający na pustyni i coś tam mamrota pod nosem wystraszona jak dziecko z przedszkola :P

Gość gość
Szczerze?Nie interesuje mnie to.Z im vitro mam dziecko,za wszystko płaciłam z własnej kieszeni wiec mogą mnie pocałować w tyłek :-P

Gość gość
Ja jestem zdziwiona, że tutaj w którymś wątku politycznym, jakiś czas temu, większość kobiet i dziewczyn pisała, że będę głosować na Dudę. Tylko, że Arłukowicz powiedział.. ze Duda kiedyś podpisać coś, że on to by za in vitro do więzienia wsadzał.. Więc sorryy.. ale nie rozumiem poparcia płci żeńskiej dla tego człowieka. Kobieta raczej powinna zrozumieć drugą kobietę, nie bronić jej zabiegów itp.. a jeśli ktoś ma tak popieprzone poglądy, że za in vitro żąda więzienia, to raczej na prezydenta się nie nadaje..

Gość gość
ich trzeba dziadów wyeliminowac

Gość gość
niestety takich mamy politykow jakich sobie wybieramy. skoro od tylu lat pis jest jako tako na 2 miejscu popularnosci, tzn. ze duza czesc spoleczenstwa glosuje na krasnali i co za tym idzie - jest ciemnogrodem slepo wierzacym, z wszystkimi tego konsekwencjami - czy to bycie przeciw invitro, aborcji, czy tez narzucanie katolickiego swiatopogladu we wszystkich sferach zycia. osobiscie ciesze sie ze mieszkam poza PL, mam dostep do tych swiadczen bez problemu i moga mi pomachac!