Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mezczyzna nie ma ochoty na seks

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich. Pisze tu,bo juz sama nie wiem gdzie moge zasiegnac porady. Moj narzeczony nie ma ochoty na seks. Probowalam chyba wszystkiego i wiem juz,ze problem nie tkwi we mnie tylko w nim :( Unika seksu jak ognia wymysla coroz nowe wymowki a mi serce peka i nie wiem co robic :( Rozmawialismy tysiace razy na ten temat, za kazdym razem obiecuje,ze to sie zmieni i nic..Tak jest niestety od kad jestesmy razem,ale poki nie mieszkalismy razem nie przeszkadzalo mi to.Teraz jestem zalamana jesli sie po tygodniu nie upomne to on nawet nie wspomni :( Dodam,ze ma niedoczynnosc tarczycy na ktora bierze leki.Czy to moze powodowac niskie libido?? Czy jest jakis na to sposob/lek??

Gość gość
albo ma kochankę albo ktoś go w pracy molestuje

Gość gość
a moze ma jakis wstydliwy fetysz i boi sie ci powiedziec? np seks z klaunami

Gość gość
magiczne niebieskie pigulki

Gość gość
seks jest przereklamowany i męczący

Gość gość
Nie ma kochanki,bo poza mna swiata nie widzi.Uklada nam sie bardzo dobrze,problem pojawia sie jak zaczyna sie temat o seksie. Fetyszy tez nie ma, wie,ze moze rozmawiac ze mna otwarcie,bo to ja raczej mam szalone pomysly.

Gość gość
moze faktycznie ktos go skrzywdzil, spytaj go czy byl w mlodosci ministrantem

Gość gość
Tak jest niestety od kad jestesmy razem,ale poki nie mieszkalismy razem nie przeszkadzalo mi to. x Dość to niejasne.

Gość gość
jest kryptogejem

Gość gość
Nie jest gejem porostu nie ma ochoty.

Gość gość
są ciekawsze rzeczy w życiu niż prostacki seks

Gość gość
dotykali go kropidlem w mlodosci

Gość gość
bedzie tylko gorzej po slubie tego mozesz byc na 100 procent pewna. Jest niewielki procent takich facetow ja tez na takiego trafilam.

Gość gość
Musi być jakiś powodów, nie pociagasz go albo od leków, zapytajcie lekarza, generalnie jeżeli przestalas go pociagac to i tak Ci nie powie, niestety faceci nie są szczerzy.

Gość gość
O jezu, poznaj mnie z nim. Ja też go będę kochać i nie będę chciała seksu. Naprawdę. Szukam takiego gościa. Niech tylko będzie choć trochę przystojny i mądry. I niech nie chce seksu. Daj mu spokój autorko. Nie będziesz z nim szczęśliwa. Poszukaj sobie ***aki proszę..

Gość gość
ja jestem mezczyzna i to raczej JA mam kłopot ze kobieta nie chce, nie wyobrażam sobie żeby kobieta mogla chcieć...

Może być wiele powodów: - hormony - aseksualność - jest gejem - niedoświadczony - ma problemy ze wzwodem i nie chce się przed Tobą ośmieszyć - nieprzyjemna przeszłość - kochanka (chociaż to najmniej prawdopodobne moim zdaniem, ktoś, kto zdradza, prędzej będzie uprawiał seks z kim się da) Jak było wcześniej? Pogadaj z nim szczerze, może powie, w czym tkwi problem.

Gość gość
Ja nie szukam ***aki..Jak bylam sama wytrzymywalam nawet rok-2lata bez seksu.Ale teraz jestem w zwiazku kocham go ponad wszystko i brakuje mi bliskosci jesli od tygodnia nie kochamy sie czy nie ma miedzy nami blizszych zblizen ( mam na mysli pieszczoty przytulanie,calowanie). Czuje sie poprostu nie kochana.Kochankiem jest wspanialym.Ba, najlepszym jakiego mialam. A to jeszcze bardziej mnie zadrecza,ze jesli nam tak bosko w lozku to czemu nie robic tego czesciej...

Gość gość
Ktos zadal pytanie jak bylo wczesniej. Wiadomo na poczatku robilismy to czesciej ,nie moglismy sie soba nacieszyc. Ale od kad zaczal leczyc sie na tarczyce tak jakby mi ktos faceta podmienil.Kompletnie inny. Twierdzi,ze poprostu nie ma ochoty i ma tak juz od zawsze.Chyba ze ja zaczne z gra wstepna.Z zwodem ani nic z tych rzeczy,tez nie ma problemu.Wystarczy,ze go dotkne.Jak rozmawialismy to powiedzial,ze z kazda porzednia bylo tak samo. Jego zwiazki konczyly sie na tym,ze zostal zdradzany . O dziwo,bo naprawde jest bardzo przystojny i charakter tez ma wspanialy.