Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fasoleczkunia

Potrzebuję dobrej krawcowej z Dąbrowy Górniczej

Polecane posty

Gość Fasoleczkunia

Dziołchy :) Potrzebuję pilnie kogoś kto uszyję mi suknie ślubną. Chcę princesske, jedyny problem to taki że ślub mam w maju tego roku. Prosze o pomoc!!!! Pilne, w salonie nie ma nic ciekawego. Jestem w 4 miesiącu ciąży więc jeszcze troszkę do ślubu urosnę... Proszę tylko bez komentarzy typu "przypomniałaś sobie miesiąc przed?" Pamiętałam cały czas ale był problem finansowy. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi :*

Gość wioletta9522
oj ciężko będzie :( Nie chcę Cie stresować ale wątpię żeby ktoś się tego podjął. Może poszukaj w necie krawcowych i zadzwoń.

Gość Fasolunia
Nie na taką odpowiedź liczyłam :/ Już dzwoniłam i albo nie szyją sukni ślubnych, albo nie ciążowych sukni ślubnych :O, albo za mało czasu. Byłam u jednej Pani, która szyje w domu ale nie dogadałyśmy się. Jak ktoś nie zna się na kroju to jak ma mi suknie uszyc :( Ktoś wie ? Dziewczyny piszcie...

Gość UlkaSkórka
Zadzwoń do Angeliki Wysoczarskiej ona mi szyła suknie 2 dni przed ślubem. Z tego co wiem dużo spóźnialskich kobitek u niej szyje. Ja co prawda się nie spóźniłam tylko moja suknia została zniszczona ale i tak życie mi musiała ratować. Bardzo fajna dziewczyna, projektantka mody. Warto sobie zobaczyć jej projekty. Ja mam taki numer 518666737 myślę, że jeszcze aktualny. Pozdrawiam ślicznie