Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wakacje z dzieciaczkiem

Polecane posty

Gość gość

gdzie można pojechać na fajne, niezbyt drogie wakacje z rocznym dzieckiem? W lipcu dodam, czyli w sezonie. Mieszkamy w Wawce

Gość gość
wakacja z bachorem to nie wakacje

Gość gość
może Ty masz bachory, niektózy mają dzieci. A do autorki to myślę,że najlepiej morze albo mazury, jeśli chodzi o niezbyt drogie to lepsze będą mniejsze miejscowości :) Ja jestem z wawy i my wybieramy morze

Gość gość
Heh. Dobre pytanie. Tez mam roczniaka i do tego przedszkolaka. W tym roku chyba sobie darujemy i spędzimy urlop w naszym ogródku, trenując małą nocnikowania na trawce ;-)

Gość gość
Ja wolę mazury niż morze. Też jestem z Warszawy. Bylam na mazurach z synem jak miał 1.5 roku.

Gość gość
Tu u mnie w USA kobiety czesto decyduja sie na zycie bez dziecka i maja duzo szczesliwesze i bardziej spelnione zycie i maja kariere i hobby i wolnosc i podroze… 333 www.youtube.com/watch?v=Ppy6mJsIwxA

Gość gość
ja w tym roku z roczniakiem i 5 latką jadę na Kanary. W październiku - po sezonie - będzie taniej :)

Gość gość
My jedziemy do Chorwacji w Lipcu, bylismy jak mala miala 1,5 roku i zniosla super, w tym roku ma 4 latka i mysle ze bedzie zdecydowanie lepiej z jej samodzielnoscia

Gość gość
a gdzie z 3 miesięcznym niemowlakiem?

Gość gość
Ja byłam z 9 miesięcznym bobasem w Chorwacji. Miałam dla dzieciaczki mały basenik i brałam do butelki 5 litrowej słodką ciepłą wodę z hotelu( bo morska strasznie słona) mała siedziała wiec pod parasolem lub pod palmami w basenie i była szczęśliwa - a starsza córcia nurkowania w morzu.