Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks w czasie ciąży

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, jak było z Waszą ochotą na seks w czasie ciąży. Tyle się nasłuchałam, że seks jest wtedy jeszcze lepszy, że ma się ogromne chęci, jednak u mnie jest inaczej. Unikam seksu jak tylko mogę, czuję się jakaś przemęczona, ociężała, a jestem dopiero w 3 miesiacu.

Gość gość
i na masturbacje tez nie masz ochoty ?

Gość gość
Nie mam. Ogólnie mam wrażenie, jakby moje libido spadło do zera. Wcześniej mogłam zawsze i wszędzie.

Spokojnie . Moja żona przez pierwsze trzy miesiące też za często nie chciała, ale później to było super, do końca ciąży . Cierpliwości

Moja żoneczka też jest w ciąży w 6 miesiącu i ma ogromy apetyt na seks,mamy swoje pozycje żeby nic się złego nie stało dzidziusiowi,kochamy się nawet gdy żona modeluje sobie włosy ,powiedziała mi gdy w nią wchodze czuje się że jestem blisko niej i że ją nie odrzucam od siebie i że jeszcze ona mnie podnieca w czasie ciąży a ja jej powiedziałem że w takim stanie jest cudowną kobietą i bardzo mnie podnieca,dziś np.kochaliśmy się w kuchni podczas gdy żona robiła smaczny obiadek ,jesteśmy sami więc żona chodzi nago po domu,jest taka cudowna w ciąży ten brzuszek ma już tak duży,a jest pulchniutką kobietą ,seks z żoną w ciąży jest cudowny ,ale trzeba też uważać na dzidziusia,teraz żona jest po kąpieli i pędze żeby ucałować jej cipuńke i ona pragnie mojego peniska a więc zapowiada się piękny wieczur .NO TO KOCHAJCIE SIĘ PANIE W CZASIE CIĄŻY BO NAPRAWDĘ JEST CUDNIE -Pozdrawiam